Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO/VIDEO. Ziua Poliției, sărbătorită la Satu Mare. Expoziție cu tehnica polițiștilor în centrul orașului

La mulți ani, Poliția Română! Expoziție cu tehnica polițiștilor, vineri, în centrul municipiului Satu Mare, cu ocazia Zilei Poliției Române.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a organizat, vineri, 24 martie, o serie de evenimente în centrul municipiului Satu Mare, dedicate în special copiilor. Începând cu ora 10.00, zeci de copii s-au adunat în Piața 25 Octombrie, acolo unde sunt prezentate o parte din echipamentele, tehnicile și mijloacele din dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. Polițiștii le-au arătat copiilor arme, sirene, cum se iau amprente, dar le-au povestit și despre autospeciale.

Evenimentul a fost deschis publicului la ora 10.00, iar organizatorii promit că vor fi multe lucruri interesante de văzut și de învățat. Printre cele mai așteptate atracții se numără expunerea de autospeciale de intervenție, care sunt utilizate de polițiști în situații de urgență. Vizitatorii vor putea vedea de aproape cum arată aceste mașini, cum funcționează și care sunt dotările de care dispun.

De asemenea, laboratorul criminalistic și tehnica de amprentare vor fi prezentate publicului larg. Cei interesați de munca de investigații criminale, și nu numai, vor putea afla mai multe despre tehnologiile utilizate în acest domeniu și despre modul în care se colectează și se prelucrează probele.

În cadrul evenimentului se va pune un accent special pe educația rutieră și civică. Vizitatorii vor putea participa la diferite demonstrații și prezentări care își propun să îi ajute să înțeleagă mai bine cum să se comporte în trafic și cum să își protejeze viața și integritatea.

Un alt punct de interes îl reprezintă câinii de serviciu, care vor fi prezenți și ei la eveniment. Acești câini sunt antrenați special pentru a ajuta polițiștii în misiunile lor și vor fi prezenți la eveniment pentru a-și demonstra abilitățile și talentele.

23 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Se pare că doar pe copii îi mai puteți convinge că sunteți o instituție serioasă, dacă mă întrebați pe mine, nici ei nu vă mai cred.

  2. Beny Kira Răspunde

    Amatori

  3. sergiu Răspunde

    niste panarame

  4. Satmarean1 Răspunde

    Bine ca sunteti voi buni la toate. Noi ca natie nu mai stim decat sa criticam si sa facem misto dar ii laudam si- i ridicam in slavi pe cei la care mergem sa- i slugarim si profita de noi. Halal popor.

  5. Pista Răspunde

    Mai pulițaiule, și tu faci parte din mulțimea “halal popor”.

    • Gabor Răspunde

      Termină pista si du-te la ceterne !!!

      • Michel Ciul Răspunde

        Polițiștii din Satu Mare sunt mai slabi ca polițiștii locali din Negresti-Oas.

        • Jan Răspunde

          Or fi poate unii dintre ei ca în orice pădure, nu există pădure fără uscături. Foarte bine că își fac treaba localii din oșenime, acolo chiar trebuie fermitate maximă fiindcă unii se cred în junglă, la ei parcă sunt alte legi !

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            @Jane, lasă tu scuza asta excesiv folosită! Cred că cel care a inventat și a folosit zicala asta prima dată cu uscătura din pădure ar trebui să primească premiul Nobel pentru literatură. Pe puțin. Că ce bine se pliază asta pe orice subiect neconvenabil unora, nu? Că vezi tu și la medici se poate spune asta că sunt uscături printre ei. Doar că unii bolnavi au neșansa să fie nevoiți să apeleze la uscături, dacă altceva nu avem disponibil. Nu??? Apoi la final se întâmplă ce se întâmplă. Vezi cazul fetiței din Doba omorâtă. Dar oare de ce este liniște înjurul subiectului???? Faptul că sunt uscături constituie scuză???? Mă tem că nu. Dimpotrivă. Ca să nu mai spun că acele uscături au șefi care de aia sunt șefi că la o adică să ia măsuri. Eu așa înțeleg treaba. Câtă vreme tot găsim scuze pentru anumite lucruri nu putem avea pretenția să avem o țară ca afară. Bagă asta la hardware.

      • Pista Răspunde

        Gabor sa-mi iei jgheabul la trântă! Te-ai ofensat milițian prost.

  6. Pista2 Răspunde

    Pista hai la lucru mo, lasă comentariile, polițiștii sătmăremi sunt oameni corecți, harnici, demni și onorabili !!! Hai mo la lucru, lasă hello !!!

  7. Pista Răspunde

    Da, bineînțeles, scuze că m-am băgat în samă !!! Am și urcat pe acoperiș deja, la ceterne !!! O zi bună !

  8. Gimi Răspunde

    Cel mai tare este Dr.Benchis cu nepoata !!! La mulți ani Poliția Română !!!

  9. xpert86 Răspunde

    Oare cati dintre politistii de prin fotografii au prins vreun infractor sau au solutionat vreun dosar penal??!! O mare parte au fost adusi pentru imaginea politiei si atat, in rest sunt praf si pulbere!!🤬🤬🤬🤮🤮🤮

    • Unu Răspunde

      Igy van xpert 86, în afară de Mocanu Fhiță de la SAS, ala cu barbă și otyelaei de sore, nici unul !!! Tăți în rest o freacă la rece !!!! N-au deloc treabă cu hoții !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.