Ultima actualizare: ieri, 21:34

Locale

FOTO. Ziua Femeii, sărbătorită cu flori și voie bună în Satu Mare. Mesajul transmis de liberalii sătmăreni

Toți aleșii locali PNL din județ și reprezentați ai tuturor organizațiilor interne au fost prezenți la un eveniment deosebit organizat cu ocazia Zilei Femeii. Liberalii au oferit flori, iar cu prilejul acestui eveniment au transmis și un mesaj.

,,Ziua Internațională a Femeii e nu doar un amestec de sentimente, ci o stare de spirit. O celebrare a omenescului în singurul șablon universal acceptat: iubirea necondiționată. În aceste imagini există bucurie și încredere. Treceți peste zâmbete și peste bonomie pentru că PNL înseamnă istorie, tradiție, dedicare și politică adaptată nevoilor oamenilor. PNL este incluziune, altruism, seriozitate, unitate. Viața unui partid e mai presus de cutume și de ideologie când e vorba de responsabilitate. Frumusețea evenimentului a constat în unirea de cugete pentru viitoruri solide. De neprețuit”, au transmis liberalii sătmăreni.

La eveniment au participat: europarlamentarul Rareș Bogdan, deputatul Robert Sighiartău, primarul orașului Năsaud Dorin Vlașin, primarul municipiului Șimleu Silvaniei Cristian Mihai Lazăr, consilierul județean al Bistritei Năsaud Octavian Ganea, secretarul de stat al Ministerul Mediului Apelor si Padurilor Cristian Valer Beșeni, deputatul Adrian Cozma – președintele organizației județene PNL Satu Mare, subprefectul de Satu Mare președintele organizației municipale PNL Satu Mare Romeo Pop, și președinții organizațiilor interne Bianca Murgu președinte TNL, Alina Ristea președintele OFL și Horvat Alexandru președinte OSL.

 

18 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    PNL cel mai tare din Satu Mare

  2. Pipo Răspunde

    🤣🤮

  3. H&R Răspunde

    Rares Bogdan? 🤣

  4. Pista Răspunde

    Haita de supozitoare nu s-a lăsat la ciumatii rosii!

  5. c-block Răspunde

    Mai bine mă abțin de la comentarii.

  6. Mae Răspunde

    Echipa faină

  7. Mae Răspunde

    Cei fain ca sunt o echipa mai tănară și poate poate rezolva ceva

    • c-block Răspunde

      Speranța moare ultima???? Ce te face să crezi că asta doresc????

    • Sile Răspunde

      Ce-i fain..PNL in general a bagat tara in datorii, au promis ca nu vor fi pensii speciale, ne-au amenintat cu vaccinurile, isi bat joc de popor!Si asta-i fain?

  8. Marius Groza Răspunde

    Au ieșit leprele pesediste sa comenteze. Lasati-l voi pe Rareș Bogdan. Îl aveți voi pe penalul Mircea Govor.

    • c-block Răspunde

      Lepră ești tu care spui. Eu eram liberal când tu purtai pamperși. Asta îți pot afirma fără să te cunosc pentru că greu ai putea avea vechimea pe care o am eu. Faptul că nu sunt de acord cu anumite aspecte nu înseamnă că sunt pesedist. Ba din contră. Ce fel de liberal poți fi tu care ești împotriva libertății de opinie?

  9. Psd+Pnl aceeasi mizerie Răspunde

    daca ne uitam mai atenti la poze putem sa bem un pahar de apa rece si sa nu ne miram de ce merge asa prost Judetul,Tara !

  10. H&R Răspunde

    @Marius Groza
    Cine nu-i cu noi, e împotriva noastră. Am auzit deseori propoziția asta la vremea acea. Văd că mentalitatea a rămas.

    • c-block Răspunde

      Dar aia oare știe cine a zis asta? Că dacă ar afla poate nu s-ar mai manifesta astfel! Poate. Sau asta este calitatea materiei cenușii și atât? Îi recomand să recitească dar cu mare atenție ce înseamnă o doctrină liberală. Deocamdată are mari lipsuri în materie.

  11. Daria Răspunde

    FARA PNL,PSD SI USR..AU BAGAT TARA IN DATORII SI MIZERIE!

  12. Gyuri Răspunde

    La Mulți Ani domnișoarei Rareș Bogdan!
    Pensat , rujat dar necoafat!
    😁
    Nu este el femeie dar curvă, da.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.