Ultima actualizare: azi, 22:25

Naţionale

Gravidă aflată în travaliu, oprită de Poliție în județul vecin. Gest remarcabil făcut de oamenii legii

Un echipaj de la Biroul Rutier al Poliţiei Municipiului Zalău se afla azi noapte într-o misiune pe Drumul Naţional DN 1H. Potrivit sportulsalajean.ro, la ieşirea din localitatea Hereclean, oamenii legii au identificat în trafic un autoturism ce rula cu mare viteză. Maşina a fost oprită de poliţişti, iar de la volan a ieşit de urgenţă un bărbat, care le spunea poliţiştilor că soţia sa e în travaliu şi îi implora să nu îl amendeze pentru că a depăşit viteza legală.

Fără să stea prea mult pe gânduri, poliţiştii i-au făcut cale liberă cu girofarul tinerei de 22 de ani. Autospeciala Poliţiei a escortat autoturismul în care se afla femeia în travaliu până în faţa secţiei UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău. Mai mult, unul dintre agenţi a sunat la spital, astfel încât, în momentul în care tânăra aflată în travaliu a ajuns la Urgenţă, ea era deja aşteptată în faţa secţiei UPU de către un cadru medical şi un scaun, cu care pacienta a fost transportată în salon.

Travaliul s-a prelungit aproape toată noaptea. Marţi (21 martie) dimineaţa, în jurul orei 7.20, Paula Antonia – tânăra din Derşida (comuna Bobota) – l-a adus pe lume pe Luca Ştefan, un băieţel sănătos, care a cântărit 3.880 grame.

Cei doi poliţişti sunt: agent şef adjunct Bogdan Marius Corb. Are vârsta de 35 de ani şi lucrează în poliţie încă din anul 2012. Celălalt, agent de poliţie Radu Feşteu, are de 23 de ani şi lucrează în poliţie din decembrie 2020.


Sursa: sportulsalajean.ro

6 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    Oare nu era mai bine ca șoferul grăbit să fi chemat ambulanța, în loc să pună în pericol ceilalți participanți la trafic?

    • Lacika Răspunde

      @Pistike
      Când o să-ți fie în travaliu nevasta îți doresc să faci precum propovăduiești. Să te văd atunci cum stai și aștepți să-ți preia cineva apelul, să-ți vină ambulanța neutilată și cu întârziere sau să te anunțe că s-a defectat pe drum și că mai ai de așteptat până este una liberă. Ești un mare fariseu sau un mare dalmațian.

  2. Lacika Răspunde

    Felicitări polițiștilor și toată stima. Cu asta trebuia să încep.

  3. Satmarean1 Răspunde

    Felicitari politistilor si un sincer ,,La multi ani ” bebelusului.

  4. altu fără bmw Răspunde

    Un gest până la urmă normal într-o țară pretins normală. Deci totuși mai există speranță. Că doar la noi în România se poate ca polițistul să amendeze un handicapat locomotor aflat în cărucior că a ocupat un loc de parcare rezervat expres pentru handicapați locomotori, loc de parcare bineînțeles semnalizat expres conform legii exact cum trebuie! Din păcate încă mulți dintre ei încă sunt corigenți la capitolul omenie. Felicitări polițiștilor!

  5. H&R Răspunde

    Felicitări Poliția Română!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.