Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Închisoare cu executare pentru un tânăr, la 4 ani după ce a fost prins fumat la volan

Închisoare cu executare pentru un tânăr sătmărean, la 4 ani după ce a fost prins fumat la volan. El a încercat să se apere, dar nu a scăpat de pedeapsă.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 03.12.2018, în jurul orei 23.00, o patrulă de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Negreşti-Oaş a identificat şi oprit în trafic un autoturism marca BMW. Din cauza faptului că inculpatul (șoferul – n.red.) avea un comportament suspicios şi era incoerent în exprimare, a fost condus de către organele de poliţie la Spitalul Negreşti-Oaş, unde i-au fost prelevate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei şi a depistării prezenţei substanţelor psihoactive.

Conform buletinului de analiză toxicologică a reieşit faptul că suspectul este pozitiv la TETRAHIDRICANABINOL (THC).

În declaraţia dată în data de 03.04.2018 în calitate de suspect, (menţinută prin declaraţia dată în data de 04.01.2018), în calitate de inculpat, acesta recunoaște parțial fapta reținută în sarcina sa, respectiv recunoaște că a fumat o țigară conținând substanțe psihoactive, însă acest lucru s-a petrecut înafară țării, cu trei zile înaintei depistării sale în trafic.

Tânărul a fost condamnat la închisoare.

 

Un comentariu

  1. .???. Răspunde

    La 4 ani ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.