Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

Lambriuri perfecte pentru o lucrare excepţională. Calitate şi experienţă, de 20 de ani, la Satu Mare

Persoanele care se ocupă de construcţii sau renovări ştiu că de cele mai multe ori calitatea produselor folosite face diferenţa între o lucrare frumoasă şi una excepţională. Iar când vine vorba de finisaje, unele elemente cum sunt lambriurile pot da un aspect cu totul deosebit, şi atunci când acestea sunt perfecte o simplă lucrare poate să impresioneze.

Firma Neuauer poate fi aliatul tău şi te întâmpină cu o gamă variată de lambriuri de lemn de cea mai bună calitate. Aceasta este prima societate din Satu Mare ce a adus în județul nostru lambriuri de lemne, în urmă cu 20 de ani.

Lambriurile  sunt fabricate din lemn scandinav,  de calitate superioară, cu o durabilitate crescută și o rezistență deosebită la uzură și intemperii. În plus, sunt ușor de montat și întreținut, astfel încât vă puteți bucura de un design de înaltă calitate fără prea multe bătăi de cap.

Indiferent că doriți să aduceți un aer rustic, modern sau clasic, aici găsiţi soluțiile potrivite. Lambriurile pot fi utilizate într-o varietate de spații, inclusiv living-uri, dormitoare, bucătării, băie, foişoare, căsuţe de grădină, etc.

Cu o gamă largă de modele și finisaje, firma Neuauer satisface gusturile și preferințele oricărui client.

Pe lângă lambriurile de lemn, firma Neuauer mai comercializează grinzi stratificate la 13,50 metri lungime,unic judet , care sunt debitate la cererea clientului pentru a nu exista pierderi, dar și panouri decorative Ecowall. Mai mult decât atât, la cererea clientului se poate realiza și băițuirea lemnului cu baițuri pe bază de apă.

Așadar, dacă sunteți în căutarea celor mai bune lambriuri pentru a vă transforma casa într-un spațiu confortabil și modern, apelaţi la Neuauer şi solicitaţi o oferă personalizată.

Contact

Firma se află în localitatea Botiz, strada Rândunelelor, nr. 19A.

Contact: Kis Erika

Telefon: 0744125593

Pagina Facebook: Lambriuri Satu Mare