Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Oamenii străzii au început semănatul în grădina Adăpostului de noapte din Satu Mare

Oamenii străzii din municipiul Satu Mare au început să semene în grădina Adăpostului de noapte. Ei au semănat usturoi și arpagic, această activitate fiind benefică pentru ei, oferindu-le oportunitatea de a lucra împreună, de a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare și de a-și dezvolta priceperea în grădinărit.

Mai mult decât atât, această activitate poate contribui la îmbunătățirea stării lor de spirit, oferindu-le oportunitatea de a se concentra pe un proiect comun și de a se simți mai utili. În plus, prin cultivarea propriilor lor produse, acești oameni pot să-și asigure un mijloc de hrană sănătoasă și proaspătă, iar acest lucru poate contribui la îmbunătățirea sănătății lor în general.

Este important să se sprijine astfel de inițiative care oferă oamenilor străzii oportunități de a-și îmbunătăți situația și de a-și dezvolta abilitățile. Prin astfel de proiecte, putem ajuta acești oameni să se integreze mai bine în societate și să-și îmbunătățească șansele de a-și găsi un loc de muncă sau de a-și asigura o locuință stabilă în viitor.

Un comentariu

  1. Gheorghe Răspunde

    No bine ca o iesit si ei la putina aerisire.Aveti mare grija ca daca se pornesc pe munca nu-i mai puteti opri si s-or dezobisnui de stat si odihna.Cum zicea nea ceasca,,nici munca fara paine nici paine fara munca”.
    Sunt curios daca vor creste cartofi cine o sa-i praseasca dar mai ales cine ii papa.Sa ne tineti la curent cu marile stiri din zona!!He,he,he.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.