Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

O bătrână pe moarte vrea să vă lase 725.000 de euro. Noua înșelătorie

O bătrână pe moarte vrea să vă lase 725.000 de euro. Este vorba de o nouă înșelătorie care circulă inclusiv pe grupuri din județul Satu Mare.

Concret, o așa-zisă Anne Maria, din Olanda, pretinde că este pe moarte și vrea să doneze suma de 725.000 de euro unei ”persoane de încredere”. Pentru a intra în posesia banilor, trebuie doar să îi lăsați un mesaj pe email. Bineînțeles, este vorba de o nouă înșelătorie care circulă pe mai multe grupuri de Facebook, inclusiv pe grupuri din județul Satu Mare, astfel că fiți cu mare băgare de seamă și nu vă lăsați păcăliți.

Iată mesajul:

,,Bună ziua, scuzați-mă pentru acest mod de a vă contacta, Pe scurt, mă numesc Anne Maria, de origine olandeză și locuiesc în Bosnia și Herțegovina. Sufar de o boala grava care ma condamna la moarte sigura, este cancerul la gat, si am o suma de 725.000 euro pe care as dori sa o fac o donatie unei persoane de incredere si cinstita pentru a o folosi bine. Detin o afacere de import ulei rosu in Anglia, si mi-am pierdut sotul in urma cu 6 ani, ceea ce m-a afectat foarte mult si nu am putut sa ma recasator pana in acea zi, nu am avut copii. As dori sa donez aceasta suma inainte de moartea mea, zilele sa-mi fie numarate din lipsa acestei boli pentru care nu aveam leac, daca puteti beneficia de aceasta donatie. Iată adresa mea de e-mail: [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.