Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

O sătmăreancă a improvizat o instalație pentru a fura curent. Cum a fost prinsă

La data de 8 martie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug au fost sesizați de către un bărbat care, în calitate de inspector energetic, ar fi identificat la un imobil situat în satul Chilia, o instalație improvizată, cu scopul de a fi sustrasă energie electrică prin ocolirea grupului de măsurare.

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă, identificând persoana care ar fi recurs la această faptă, respectiv o femeie de 57 de ani.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de energie electrică, prin executarea de, sau folosirea de instalații clandestine, în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.


Sursa: IPJ Satu Mare

 

3 comentarii

  1. Sile Răspunde

    Ma , da pe guvernantii corupti ii prinde cineva?Le verifica careva afacerile ilicite si ce fac cu banii nostrii?Doua miliarde s-au dus pe apa sambetei ..s-au aruncat milioane de vaccinuri luate aiurea din banii poporului..Vad ca numai saracii sunt prinsi, ba ca a furat unul mancare din magazin ,ba o gaina..etc! Da mai cautati-i de oua si pe bogati!!!!!

  2. Opris Orlando Sorin Răspunde

    Cu scuzele de riguare revin. Ar fi ok daca ar interveni si presa sa o scapam pe femeia aia de 57 de ani. Greu de crezut ca exista FAPTA (filmare flagranta cu femeia facand instalatii electrice clandestine). In lipsa faptei NU poate fi incadrat nimic in litera legii. Chiar daca sub presiune ar fi recunoscut ceva egal cu zero barat in instanta (nu mai merge cu recunoasterea faptei). Daca vrea indrumare o ofer GRATIS online. Asa se face justitie in Romania, se casuna pe persoane care NU pot sa se apare.

    • un cunoscător Răspunde

      Se scuză. în schimb aia nu se scuză că ești paralel cu subiectul și induci intenționat în eroare oamenii. Pe mine în schimb ce mă deranjează la acest subiect este că persoana în cauză care se presupune că a furat curent fiind femeie denunțătorul l-a denunțat fix de 8 martie. Că la atâta furt nu putea aștepta nici măcar o zi în plus? E chestie totuși de gest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.