Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

PNL Satu Mare, acuzații la adresa Consiliului Județean! Monument istoric lăsat în paragină

Partidul Național Liberal Satu Mare acuză Consiliul Județean că lasă în paragină un monument istoric al județului. Mai exact, este vorba despre o clădire din municipiul Carei ce a fost preluată în anu 2011 de Consiliul Județean Satu Mare de la Ministerul Sănătății.

Clădirea a fost construită în anul 1848, iar, în acest moment, nu se știe care va fi viitorul ei.

„Un monument istoric din Carei lăsat de izbeliște. O clădire monument istoric din Carei, proprietate a Consiliului Județean Satu Mare din anul 2011, fiind preluată de la Ministerul Sănătății. Imobilul, construit în 1848, a ajuns o ruină din cauza degradării tot mai accentuate.

În luna iulie 2021 această construcție ar fi trebuit să beneficieze de suma de 150.000 de lei, alocați de CJSM pentru repararea acoperișului. Desigur, nu a ajuns niciun leu la Carei, iar clădirea mai are puțin până să se prăbușească total. Este încă o dovadă a incompetenței și indolenței conducerii CJSM, care lasă cu bună știință ca o bijuterie”, transmit cei de la PNL.

2 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Tocmai de o constructie facuta de unguri? Serios? Circ si paine de penele.

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Păi dacă e așa atunci hai să vedem cine era șef la CJ și era pe cai mari la județ între 2012-2016? Nu voi, nu Ștef? Acuzați-vă pe voi singuri că ați dormit în izmene. Atâta știți să faceți, scandal și nimic mai mult. Voi și cu usere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.