Ultima actualizare: azi, 19:39

Locale

Primăvară într-un loc de poveste. Sătmărenii, invitați la o drumeție în Poiana Ghioceilor

Asociației Cutezătorii Munților Satu Mare organizează, în acest sfârșit de săptămână, duminică, 26 martie, un eveniment de primăvară cu totul și cu totul special. Este vorba de tradiționala drumeție de primăvară, în care sătmărenii se pot bucura de o ieșire binemeritata în natură, unde pot admira ghiocei și culege leurdă.

Traseul este unul lejer, spun organizatorii, care va porni din satul Cuța, comuna Socond, județul Satu Mare, până în locul numit Poiana Ghioceilor, o distanță dus-întors de aproximativ nouă kilometri. La această drumeție sunt așteptate persoane de toate vârstele, însă participarea se face pe baza unei donații.

,,Participanții de toate vârstele, începătorii și copiii sunt bineveniți. Participarea alături de grupul nostru se face pe baza unei donații care va susține activitățile noastre viitoare, astfel încât copiii și tinerii din familii vulnerabile sa poată beneficia de experiențe montane alături de echipa noastră. Donația minima recomandata este de 20 lei adult. Pentru copii accesul este liber”, informează organizatorii.

Pentru a se economisi timpul și chitanțele, cei interesați sunt rugați să vireze acești bani în contul:

RO73BTRLRONCRT0431232601

Asociația de Tineret, Turism și Ecologie Cutezătorii Munților, cu mențiunea ,,Donație Poiana Ghioceilor” sau BT Pay, tel. 0771547283.

Pentru persoanele care direcționează formularul 3,5% din impozitul pe venitul obținut în 2022 înspre Asociația de Tineret, Turism și Ecologie Cutezătorii Munților, accesul este gratuit la toate evenimentele publice din acest an, dacă se respectă toate cerințele impuse la fiecare activitate în parte (vârstă, echipament, condiție fizică etc).

 


Ora de întâlnire:

9.00, Satu Mare, sub Podul Decebal sau 9.15 Parcare Restaurant Tei

10.00 sat Cuța (braserie)

Data: 26 martie 2023

Loc de întâlnire: braseria din Cuța

Durata traseu: 5 ore, dus-întors

Echipament necesar: ținuta lejera, tip sport, bocanci, pelerina de ploaie, apa și alimente pentru o zi

Participarea se face pe proprie răspundere. Copiii sunt bineveniți însoțiți de adulți, în responsabilitatea cărora se vor afla pe tot parcursul drumeției.

Transportul se va asigura prin mijloace proprii de deplasare.

Cei ce au nevoie de locuri pentru transport vor achita o taxă de 20 lei/persoana. Cei ce au locuri în mașini sunt rugați sa se anunțe și li se va deconta transportul.

Informații suplimentare: tel. 0744.644.598.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.