Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Sătmărean amendat cu 1.400 de euro pentru viteză excesivă. Executat silit acasă

Un sătmărean care a fost amendat cu 1.400 de euro pentru că a depăşit viteza regulamentară în Germania este executat acasă, la domiciliul său din Târşolţ.

Potrivit informaţiilor PortalSM, bărbatul a fost filmat în 19.12.2021 la ora 01:03, în circumscripţia Ramstein-miesenbach, pe autostrada naţională A6, în timp ce conducea un autoturism cu viteză excesivă. El a depăşit cu 83 km/h viteza maximă admisă în afara localităţilor, de 80 km/h. Practic el avea 163 km/h.

Biroul Federal de Justiţie din Germania a început recuperarea prejudiciului şi a solicitat Tribunalului Negreşti Oaş începerea executării silite pentru recuperarea amenzii de 1.400 de euro dar şi a sumei de 73.50 euro reprezentând cheltuieli cu procedură. Cerere a fost admisă, astfel că autorităţile române vor începe procedura pentru recuperarea banilor.

8 comentarii

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Păi, dacă tot vrem în #Scheggem apoi să vedem și noi cum e aia și cât de repede te circuitează pentru orice așa din scurt pe acolo! Că Schengen înseamnă în primul rând interconectarea bazei de date de la cei de la interne, așa că una-două te găsesc! Iar la nemți rar scapi fără amendă.

  2. H.K. Răspunde

    foarte bine a procedat autoritatile din germania …..trebuia sa confiste si masina.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Dacă e din zona aia e ceva tigaie cu volan pe dreapta. Că cam (cacofonie intenționată) des se poartă acest obicei prin zonă.

      • Boda proste Răspunde

        Volan pe dreapta se practica des in Ramstein ? Stii macar unde ii zona aia ma palincarule ?

        • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

          Iar te-ai trezit cu fața la pernă și ai călcat în oliță când ai coborât din pat? Sau te-ai simțit vizat puiuc? No du-te și mai be un palțău. Că poate atunci te trezești.

        • altu fără bmw Răspunde

          Volan pe dreapta se poate practica oriunde nu numai în UK. Doar că trebuie respectate regulile de circulație din țara respectivă. Pomenești că aici ai tu probleme serioase!

          • Boda proste

            Da probabil aia din Germanoa din Ramstein isi cumpara des cazane din UK.

          • altu fără bmw

            Măi tu nu ai auzit de cetățeni ai altei țări aflate în tranzit? Dar tâmpitul mare prost a mai fost dacă s-a găsit să facă curse tocmai lângă o bază aeriană! Ce a crezut? Că e ca la noi? Furi armele ca de la Ciorogârla direct din depozit și nici acum nu se știe ce și cum s-a întâmplat atunci? Cei care fac așa ceva ca ăsta merită cu vârf și îndesat ce au pățit. Mai ales că a venit acasă la fusta lui mămica să se ascundă, marele viteaz. Că poate nu îl găsesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.