Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Transport agabaritic prin județul Satu Mare. Traseul complet

Un transport agabaritic va trece prin județul Satu Mare. Vehiculul transportă o instalație de foraj. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de Poliția Rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. 

În perioada 23.03.2023 – 26.03.2023 se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul: Moftin  – DN19 – Centura Carei – DN19 – Centura Săcuieni – DN19 –A3 Bihor– Borș II PTF.

Lățimea maximă a vehiculului este 3,60 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de un autovehicul de însoțire autorizat și de un echipaj al poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.