Ultima actualizare: azi, 14:24

Locale

Ucrainean prins cu permis fals în vama Petea. S-a ales cu dosar penal

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat un cetățean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere având însemnele autorităților ucrainene, fals.

Azi, 19 martie, la ora 03.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în România, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 38 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Audi, înmatriculat în Polonia.

La solicitarea polițiștilor de frontieră, cetățeanul ucrainean a prezentat și permisul de conducere cu însemnele autorităților din Ucraina. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea acestuia, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat faptul că documentul este fals, întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.


Sursa: Poliția de Frontieră

2 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Nu înțeleg care e problema. La șofer fals merge permis fals. Doar nu o să prezinte legimitație de Formula 1? Dar la noi nici asta nu e sigur.😮😲🤔😵🤯

  2. vadimT Răspunde

    are vreo unu si permis pe bune?
    asa a fost la ei, nu de geaba au ajuns aici. Numai coruptie si minciuni. Asa va fi si la noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.