Ultima actualizare: azi, 11:21

Naţionale

Un tată și-a omorât copilul de 6 ani pentru că nu dormea. L-a așteptat treaz să sosească de la bar

Un bărbat a fost condamnat de către magistrații din Sibiu, ca pe lângă 15 ani de pușcărie, să plătească familiei despăgubiri de 150.000 euro. Anul trecut, bărbatul și-a ucis cu cruzime unul dintre copii pentru că nu dormea, deoarece îl aștepta să ajungă acasă de la bar.

Crima s-a petrecut la începutul lui februarie 2022, în Brădeni – Sibiu.

Beat criță, Constantin Cuțitaru, în vârstă de 33 de ani, și-a amintit în timpul nopții că are doi copii pe care trebuie să-i ia de la bunici și să-i ducă acasă. Doar că a constatat surprins că unul dintre băieți, în loc să adoarmă, îl așteptase. De nervi, s-a apucat să-l bată cu curea, pentru că rămăsese treaz în ciuda orei târzii, iar când copilul a început să plângă, ca să-l facă să tacă, l-a sufocat.

Micuțul avea doar șase ani. La întreaga scenă a asistat și celălalt copil, în vârstă de patru ani.

Tribunalul Sibiu a decis să-l condamne pe Constantin Cuțitaru la 15 ani de pușcărie și la plata a 150.000 de euro daune morale către fosta soție și fiul supraviețuitor.

Și-a bătut crunt fiul cu palmele, pumnii și cureaua, l-a sufocat și apoi s-a culcat

În dimineața zilei de 4 februarie 2022, un bărbat, Constantin Cuțitaru, a sunat la 112 ca să anunțe că și-a găsit unul dintre copii mort în pat. Luat la întrebări, când polițiștii au ajuns la fața locului și au văzut că micuțul prezintă o serie de urme de lovituri, acesta a menționat că nu-și aduce aminte nimic din ce se întâmplase anterior.

Apoi a mințit că de beat ce era, pe drum spre casă, ar fi căzut peste copil, iar când au ajuns la locuință i-a aplicat acestuia o „corecție cu curea” pentru că plângea în continuare.

O zi mai târziu, erau arestat preventiv sub suspiciunea de omor, iar ancheta ulterioară avea să scoată la iveală nu doar caracterul extrem de violent al bărbatului, ci și viața de coșmar a familiei sale și sfârșitul tragic al copilului de doar șase ani.

Atât mama, cât și copilul supraviețuitor au mărturisit că la rândul lor au fost în trecut victime ale agresiunilor bărbatului. De fapt, acesta a și fost motivul divorțului părinților.

„I-a provocat o asfixie mecanică prin sufocare pentru a-l determina să tacă”

Din rechizitoriul procurorilor a reieșit că bărbatul a consumat alcool pe tot parcursul zilei, înainte de producerea tragediei. După miezul nopții s-a dus la mama sa, să-și ia copiii acasă. Băieții îi fuseseră lăsați în grijă, după despărțirea de mama acestora.

Deși era trecut de miezul nopții, unul dintre copii era treaz. Nervos, a început să-l bată cu palmele, peste față și corp, cu pumnii, apoi a scos o curea cu care a început să-l lovească. Înfuriat pentru că micuțul nu se mai putea liniști și plângea întruna, cerându-i să nu-l mai bată, a vrut să-l reducă la tăcere.

„Prin compresiune cu mâna la nivelul orificiilor bucal și nazal, i-a provocat o asfixie mecanică prin sufocare pentru a-l determina să tacă și să nu mai plângă”, au reținut anchetatorii.

Condamnat la 15 ani închisoare și 150.000 de euro daune morale

Apoi, Constantin Cuțitaru s-a culcat ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Dimineața, când s-a trezit, și-a dat seama de grozăvia faptelor sale, dar a chemat Poliția și s-a comportat ca și cum nimic anormal nu se întâmplase anterior, fără să dea semne că-i pasă ori regretă.

Sursa: Adevărul

4 comentarii

  1. ssss Răspunde

    Asta nu merită pe viață ? Până în 45 ani iese , se recăsătorește, își reface viața , iese la pensie etc. Ca și cum nimic nu s-ar întâmplat. Cât valorează viața copilului? Doar atât ?

  2. Votați famiglia tradițională! Răspunde

    Secvențe din romanul foileton de cea mai joasă speță și de cel mai prost gust “Eu te-am făcut, eu te omor”???? 🤯😵😲😨😢😰
    @ssss, individul ăsta eu nici nu l-aș socoti făcând parte din specia Homo sapiens. Singura noastră speranță e că va primi până la urmă tratamentul adecvat la răcoare. Altceva nu merită. Poate careva deținut va ajuta statul român ca să facă ceva economie pe seama acestui neanderthalian. Nu merită nimic mai bun. dar aia chiar nu pricep că omul era un bețivan, mama divorțează că s-a săturat dar apoi pleacă și lasă copilul pe tocmai în grija acestui animal??? Ăștia nu gândesc, ăștia nu judecă la ce expun copilul. Idioți cu drept de vot.

  3. ssss Răspunde

    @Votați famiglia tradițională , ba da uite că văd , adică judecătorul a înfăptuit legea , pedeapsa este 15 ani. Fix trânta…ce îs aia 15 ani pentru ce a făcut ? ….că el e un gunoi nu mă supăr , mai sunt că el , însă justiția română mă scârbește, ce fel de oameni sunt in magistratura? Asta ii o pedeapsă care nu reflecta gravitatea faptei , copilul a fost fara de apărare, avea încredere în tatăl lui , ….rămâne să ne rugăm colegilor lui din penitenciar sa înfăptuiască judecata cea dreaptă ,că judecătorii noștri sunt nebuni

    • Votați famiglia tradițională! Răspunde

      Eu personal nu văd nici o șansă ca acest dobitoc să se îndrepte. Și atunci mă rog ce rost mai are pedeapsa cu închisoarea că la momentul când va scăpa de acolo va continua de unde a lăsat. Ba mai mult va exista și o șansă destul de reală ca să fie supărat pe cei care l-au băgat la răcoare. Nu-s rău, asta-i după mine cruntul adevăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.