Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Un vârstnic a dat peste un mopedist fără permis. Ambii au dosar penal

Un accident rutier a avut loc, vineri, în Negrești Oaș, când un bărbat de 72 de ani a dat cu maşina peste un un mopedist de 30 de ani care nu avea permis, nu avea nici mopedul înmatriculat şi a consumat şi alcool.

În urma accidentului șoferul mopedului a fost rănit și a fost transportat la spital, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar în cazul conducătorului motociclului a rezultat o concentrație de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că motociclul nu figurează ca fiind înmatriculat sau înregistrat, iar bărbatul de 30 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Acum cei doi sunt cercetații penal, bărbatul de 72 de ani pentru săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar bărbatul de 30 de ani este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere

Un comentariu

  1. Oshan Răspunde

    Bine mosu’, dă de pământ cu toți bețivii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.