Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Cauți o carieră în IT? Alătură-te echipei Altora!

Cauți o carieră în IT? Alătură-te echipei Altora! Ești pasionat de IT și dornic să înveți lucruri noi? Vrei să lucrezi într-un mediu tânăr și dinamic în care îți poți pune în valoare abilitățile și creativitatea? Dacă răspunsul tău este afirmativ, atunci pe tine te căutăm!

Noi, echipa Altora, suntem mai mult decât o gașcă de geeks ai tehnologiei. Suntem o echipă de minți creative cărora le place să se distreze, să muncească din greu și să se sprijine reciproc.

Căutăm o persoană pasionată de IT, care cunoaște unul sau mai multe programe din următoarele domenii: editare foto, editare video și administrare magazine online. Nu suntem în căutarea unui geniu al tehnologiei, însă ne dorim un coleg care să fie capabil să jongleze cu ușurință cu programe ca Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects, Sony Vegas sau altele similare, și să fie capabil să administreze cu ochii închiși magazine online, cum ar fi WordPress sau OpenCart.

La Altora, nu ne dorim doar un simplu angajat, ci un coleg pasionat, amuzant și pregătit să se alăture echipei noastre. Ca membru al echipei noastre, vei avea ocazia să lucrezi într-un mediu modern și energic, înconjurat de oameni talentați și prietenoși, care îți împărtășesc pasiunea pentru tehnologie. Oferim un salariu motivant, premii de sărbători și 2 evenimente de teambuilding pe an plătite de companie, pentru a ne arăta aprecierea pentru munca și angajamentul tău.

Așadar, dacă ești pregătit să accepți noi provocări, să faci parte dintr-o echipă distractivă și plină de dinamism, să te distrezi și să te dezvolți atât din punct de vedere profesional, cât și personal, trimite-ne CV-ul tău la [email protected] sau scrie-ne pe pagina noastra de Facebook @altoraofficial sau Instagram @altoraofficial . Abia așteptăm să te cunoaștem și să descoperim ce lucruri extraordinare putem realiza împreună!