Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Accident în municipiul Satu Mare. O mașină a ajuns cu roțile în sus

Un accident s-a produs sâmbătă după-masa, 22 aprilie, în municipiul Satu Mare. Două mașini au intrat în coliziune, iar în urma impactului unul dintre autoturisme s-a răsturnat pe carosabil.

Autoturismul a ajuns cu roțile în sus, iar la fața locului au ajuns un echipaj SMURD și un echipaj de poliție.

Ce spune Poliția:

,,La data de 22 aprilie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în municipiul Satu Mare.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat faptul că o femeie, de 56 de ani, din Satu Mare aflată la volanul unui autoturism, ar fi efectuat manevra de ieșire dintr-o parcare, fără a se asigura corespunzător și ar fi acroșat un autoturism, condus de un bărbat de 57 de ani, tot din Satu Mare.

In urma impactului, autoturismul condus de bărbat s-ar fi răsturnat. Ambele autoturisme au fost avariate. Nicio persoana nu a suferit leziuni. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a luat măsura suspendării dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 zile”.

FOTO: Coclici Vlad

7 comentarii

  1. Loop Răspunde

    S-A ÎNTÂLNIT UN PROST ȘI O PROASTĂ PE DRUM!

  2. H&R Răspunde

    Asta-i la moda vara asta?

  3. Masina Răspunde

    Si masinile sunt implicate in accidente….am crezut ca numai BMW-urile pt face asta.

  4. Competiție Răspunde

    Stimați concetățeni.🙋‍♂️.vă propun un concurs.🏧.câți conducători auto se răstoarnă vara aceasta cu roțile în sus..🤣😅..poliția cu sursa externă și Sindicacatul lor este pensionata deja..șoferi zburdă că pe la Nascar pe străzile orașului..așa că hai să vedem..câți vor fi..eu zic ca peste 4 hipsteri..hipsteritze..milenialsi..si să nu uităm de decretei..ăștia ce au prins par și impar pe vremea comunismului..

  5. Mihaita Piticu' Răspunde

    altu fara Ford …… Cu bitza acuma 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.