Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

FOTO. Accident violent în judeţul Satu Mare. A rupt un stâlp iar maşinii i-au zburat roţile!

ACTUALIZARE. Un tânăr în vârstă de 19 ani a intrat cu viteză într-o curbă și s-a oprit cu mașina într-un stâlp, în localitatea Foieni din județul Satu Mare. Prietenul său, pasager în autoturism, a ajuns de urgență la spital.

Ce spune Poliția:

,,La data de 12 aprilie, în jurul orei 02.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei-Biroul Rutier au fost sesizați despre producerea unui accident, în localitatea Foieni.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 19 ani, din Foieni, aflat la volanul unui autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, într-o curbă, intrând în coliziune cu un stâlp de susținere a firelor de telefonie.

Din producerea evenimentului rutier a rezultat rănirea unui tânăr de 19 ani, domiciliat în aceeași localitate, pasager al autoturismului implicat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Știrea inițială:

Accident violent în judeţul Satu Mare. În această dimineață, în jurul orei 03:30, un echipaj operativ din cadrul Detașamentului de pompieri Carei a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs în localitatea Foieni, în care a fost implicat un autoturism cu patru persoane.
Autoturismul implicat a părăsit partea carosabilă, acroșând un stâlp de pe marginea drumului.
In urma evenimentului au rezultat patru victime, conștiente, cooperante și neîncarcerate care au fost evaluate de către echipajul medical aflat la locul solicitării, ulterior o persoană de sex masculin, cu vârsta de aproximativ 20 ani, fiind preluată și transportată la Compartimentul de primiri Urgențe, Carei.
Forțele militare au intervenit pentru sablarea carosabilului și asigurarea măsurilor de protecție și stingere a incendiilor.

2 comentarii

  1. vw Răspunde

    NO BMW=No comment, altfel era plin (de comentarii)

  2. Ionel Marin Răspunde

    Feriți-vă de de mașinile astea pentru că sunt sicrie pe patru roți pentru pasagerii lor:

    https://www.phprentacar.ro/b-cele-mai-periculoase-masini-de-pe-piata-in-anul-2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.