Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO. Forțe proaspete la IPJ Satu Mare. Zeci de tineri au intrat în rândurile poliției

Un număr de 35 de agenți de poliție au părăsit băncile Şcolilor de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, respectiv „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca și au intrat în rândurile poliției sătmărene.

Luni, 10 aprilie 2023, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare a avut loc procedura de repartizare pe funcții a 35 de absolvenți ai școlilor de agenți de poliție, promoția aprilie 2023.

Repartizarea s-a efectuat pe funcțiile vacante existente, urmând ca tinerii polițiști să își desfășoare activitatea pe specializările de ordine publică, rutieră și investigații criminale.

Aceștia vor beneficia de sprijinul colegilor cu experienţă şi se vor implica în rezolvarea problemelor comunităţii în mijlocul căreia îşi vor desfăşura activitatea.


Sursa: IPJ Satu Mare

14 comentarii

  1. Alte nulități Răspunde

    😅🤣😅..mă simt deja mai în siguranță..cu așa epilati de Câmpina ce după 3 luni de școală devin milițieni..😅🤣😂..copii ăștia deja se gândesc la pensia specială că le-a zis maicutza din Cuta să se facă milițian ..😅🤣..nu o să prindă nici un hoț..nu vor înainta nici un dosar în instanță..va avea 1000 de cazuri cu Autor Necunoscut..așa că hai MARȘ în pensie..NULITĂȚI

    • Garcea Răspunde

      Asta crezi tu, sa vezi ce amenzi de circulatie o sa platesti, o să trebuiasca sa vinzi golfu….

  2. Gheorghe Răspunde

    Bravo voua,ati ales ce este cel mai bine pentru voi.Ziua trece(luna,anul)leafa vine noi(voi) cu drag muncim(ti).Cati pierde-vara nu si-ar dori un asa serviciu??!!Unora le curg balele pentru haina militara dar ei ,,nu au stofa”de militian,altii nici amaratul asta de liceu cu bacalaureat nu au reusit sa faca dar bat din clanta impotriva tuturor..Asa cum unii freaca menta prin institutiile de stat de ce sa nu munciti si voi la stat?Inca o data bravo.Ca unii va fac in fel si forma chiar nu-i treba voastra,e treaba lor,rai si invidiosi care muncesc pe rupte la patron pe un salar de mizerie si cu un AMR cat calul lui Berila chioru,vor munci pana la 70 de ani,vor merge in carje la munca la patronii satmaereni nesatui care schimba masinile de lux ca eu ciorapii,pe spatele bietilor muncitori care castiga 2500…3000 de lei si ceva acolo,,in mana” ca sa nu mearga la alti patroni si mai hrapareti decat ei.Pe bune ati ales cel mai bine in vremurile astea…de cacat!!Sa iesi la pensie de tanar este o mare placere si onoare dupa ce freci menta vreo 20 de anisori la melitie.He,he,he ce smecheri sunteti.

  3. Feri Poter Răspunde

    Ia uite cum sar loserii !Clar ei n-au reusit sa faca nimic din viata lor de kkt ,iar acum sar sa muste de koor pe altii care au reusit !Voi de ce nu v-ati facut meletieni bah,loserilor ?! Va place mai mult la pacanele,sperand sa dati lovitura cu cei 50 de lei primiti de la bietii parintii vostri care muncesc !

  4. micutu Răspunde

    Nu ascultati nimic din ce latra astia. Voi sunteti speranta generatiei urmatoare. Nimeni nu poate curata putregaiul decat voi. Sigur nu veti reusi toti, dar daca numai 5 dintre voi ia in serios meseria, va trece de limitele neocomunistilor, si veti avea norocul sa gasiti si in instante noa generatie responsabila, veti fi buturuga mica care rastoarna carul cu putregaiul roman. Si nu protejati nici politicienii.

  5. Norik Răspunde

    I-AM VĂZUT AZI PE CÂȚIVA DINTRE EI… VAI ȘI AMAR DE NOI CU ASA NULITĂȚI!!!!

  6. Silvia Răspunde

    Medicii ne omoara cu zile, politia nu face nimic..Joi eram intr-o sala de sport din Centru Nou si 2 militieni s-au adapostit de ninsoare..stateau la palavre cu una de la sala…ca afara ce sa faca pe frig?Pe unii ii amendati..pe altii(pile si relatii) nu-i bagati in seama.Asta cu ..nici un an de scoala ..se vede..!

  7. Petre Berinde Răspunde

    De ce a incercat Poliția Rutieră să oprească protestul fermierilor ?

  8. Sergentul cu Diagonala Răspunde

    Alti spagari, alti corupti. Si acum 30 de ani am citit articole din astea ce-i drept in presa scrisa, ca internetul nu a existat. In fiecare an am trait cu speranta ca no, insfarsit om fi si noi civilizati…No, am luat muie…

  9. Sergentul cu Diagonala Răspunde

    No astia-s tineri si ambitiosi. Da ii inghite sistemul si ii dreseaza. Daca nu joaca hora ajung la “gunoi”…da mai bine fara ei. Sa ne facem de cap daca putem….Tara.. pul…

  10. xpert86 Răspunde

    Sunt curios cati dintre acesti noi politisti vor prinde pensia si vor rezista pana la termenul de trecere in rezerva??!!🤔🤔🤔Cred ca multi isi vor da repede demisia dupa ce vor vedea ce inseamna munca de politie pe salar mic pentru o pensie ca la nivelul civililor!!!!😂😂😂

  11. Vasile Răspunde

    Noi i-am format pe acești tineri,avem ce ne-am dorit, încă n-ați văzut tot,circu de acuma începe

  12. Teodor Răspunde

    Pe ultima poza, cel din mijloc, am crezut ca e Laurențiu Duță. In rest felicitari.

  13. Vermurel Răspunde

    Poate isi schimba mafiotul si afaceristul de danciuti secretara !!ca i cam uzata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.