Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

FOTO. Medic din Satu Mare, erou în timpul liber! A salvat viața unui sătmărean

Medic din Satu Mare, erou în timpul liber! A salvat viața unui sătmărean căruia i s-a făcut rău, informează jurnaluldesatumare.ro. Incidentul a avut loc sâmbătă, 22 aprilie, la evenimentul Dog Show care se desfășoară în acest weekend pe stadionul Someșul din municipiul Satu Mare. 

Potrivit Jurnalul de Satu Mare, un medic din Satu Mare care se afla în timpul liber a fost înger salvator pentru un sătmărean. Unui bărbat de aproximativ 50 de ani i s-a făcut rău, nimeni din jur neștiind să îi acorde primul ajutor până la sosirea Ambulanței. Norocul a făcut ca în zonă să fie prezent un medic care se bucura de timpul liber alături de familia lui.

Potrivit martorilor, Radu Fărcaș de la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare a intervenit imediat, a stabilizat victima care făcuse o criză convulsivă și a predat-o apoi echipajului sosit la fața locului. Bărbatul a fost transportat ulterior la spital.


Sursa: Jurnalul de Satu Mare

3 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Domnule doctor meritați tot respectul.Mă bucur de fiecare data când aud că mai sunt oameni de genul ăsta care iau ,,taurul de coarne”și îl dai pe spate.Cred ca înțelegeți ce spun.Trebuie sa ai tărie ca în timp ce lumea se panichează sau se hoalbă degeab,tu sa faci ceea ce trebuie.Intâi trebuie sa știi ce sa faci și apoi sa intervii fără sa-ți pierzi,,sângele rece”Când faci o astfel de interventie ai niste sentimente care nu se compară cu nimic.Inca o dată bravo bravo!!

  2. Vasile Răspunde

    Omul potrivit la locul potrivit,BRAVO doctore

  3. Bibi Răspunde

    Dl doctor toată stima! Păcat că este și câte o uscatura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.