Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Pasăre blocată între cablurile electrice, salvată de pompieri, în județul Satu Mare!

O pasăre prinsă în cablurile electrice a fost salvată de pompieri, în municipiul Carei. Un trecător a observat pasărea și a sunat la 112. La fața locului a fost trimis un echipaj de pompierii care au făcut față cu brio situației. 

„Ieri, înainte de lăsarea serii, un apel la 112 transmite, că o pasăre neagră este prinsă în cablurile electrice de pe strada Oborului, mun.Carei. Colegii din dispecerat comunică cu furnizorul local de electricitate dar anunță și colegii Detașamentului de Pompieri Carei, care se deplasează la locul indicat cu o autoscară și două cadre militare. “Da, se confirmă”, sunt cuvintele echipajului ajunși la fața locului. Pasărea era prinsă într-o bucată de rafie și agățată de cablurile electrice, aflându-se în incapacitate a de a-și continua zborul …poate către cuib… Cu o îndemânare desăvârșită dar și precizie în ridicarea autoscării, salvatorii pompieri au eliberat pasărea dintre cablurile electrice și de restul bucății de rafie care o țineau prizonieră cine știe de cât timp. Nefiind rănită, aceasta și-a deschis aripile, înălțându-se într-un zbor măreț. Felicitări dragi colegi salvatori! Să redai zborul cuiva e mai mult decât o intervenție”, a transmis ISU Satu Mare.

7 comentarii

  1. Mda Răspunde

    Mda. Ați salvat un porumbel care a cotrobăit printre mizerii după mâncare la ceva groapă de gunoi ilegală. De aia o fi având și bucata aia de rafie prinsă de ea. Ce credeți ce va face? Se reîntoarce la sursă. Orientarea păsărilor este după niște repere foarte exacte. Dacă muți cuibul unei păsări numai cu câțiva metri nu o va mai găsi, pur și simplu nu o vede. Dacă în locul respectiv a găsit hrană se va întoarce în același loc iar și iar. Așa că se poate să vă pregătiți la repriza a 2-a a salvării.

  2. H&R Răspunde

    Porumbeii, sobolanii aerului. Cred ca am spus tot din 3 cuvinte.

  3. OmSucit Răspunde

    H&R Șobolanii aerului și a pământului este chiar omul, cu tine în frunte…

    • Mda Răspunde

      În Italia, la nemți, la francezi se dau amenzi mari dacă hrănești porumbeii în spații publice. Sute-mii de euro. Depinde de oraș. Asta că ție ți-s dragi e fix treaba ta. Îți place să trăiești în mizerie. Tradițional. Tu omule sucit cu creierul răsturnat.🙃

  4. OmSucit Răspunde

    Eu cu Jan, adica cu mine si cu altii am baut spritul sanitar, sau spirtul sanitar cum se mai zice pe la noi. Am mai multe nickuri, nu-mi amintesc mereu la toate. Beti un sprit sanitar? Eu ma duc sa trag pe beregata unul. Eu si cu mine si cu toate nickurile mergem. Sper sa nu lipsesc mult. Mi-e dor de voi. Sunt obsedat de … Loop H&R Mda BigBrother ca restu-s eu. Traiasca PCR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.