Ultima actualizare: azi, 14:39

Locale

FOTO. Tinerii liberali din toată țara au donat sânge. Mobilizare impresionantă și în Satu Mare

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, Tineretul Național Liberal a organizat, în perioada 3-7 aprilie, „Săptămâna Donării de Sânge”.

Astfel, în fiecare zi din această săptămână, organizațiile județene TNL au ales o zi în care membrii organizației au donat sânge la centrele regionale de transfuzie sanguină din municipiile reședință de județ. Prin sângele donat de fiecare persoană se pot salva până la 3 vieți. Astfel, campania TNL a avut impact asupra a peste 2.500 de vieți.

Bianca Murgu, președintele Tineretului Național Liberal Satu Mare: „Am continuat tradiția organizării campaniei naționale de donare de sânge Din inimă, pentru România! și anul acesta, reușind o mobilizare de proporții a sătmărenilor. Prin organizarea unei săptămâni dedicate donării de sânge, organizațiile din întreaga țară s-au deplasat la centrele de transfuzie sanguină în fiecare zi a acestei săptămâni, înțelegând importanța majoră a acestui gest voluntar. Ca de fiecare dată, ne propunem să fim noi înșine un exemplu și să încurajăm cât mai multe persoane care îndeplinesc condițiile donării, să se implice în mod direct pentru a sprijini eforturile zilnice ale medicilor de a salva vieți”.

,,Nevoia de sânge în spitalele din România este constantă. Tocmai de aceea, actul de donare de sânge trebuie să devină o obișnuință pentru fiecare dintre noi și să facem acest gest voluntar – pe cât de simplu și sigur – pe atât de necesar celor care au mare nevoie de sânge”, transmit reprezentanții TNL Satu Mare.

3 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    I-ar vă lăudați fraierilor, rușine să vă fie

  2. Djonika 😉😉😉 Răspunde

    “Mobilizare impresionantă și în Satu Mare” 😉😉😉 Adica 8 persoane… :)))) Supozitorul nu a vrut sa-si dea sangele? 😉

  3. Cozmica Răspunde

    Da und e cozma si valer cand trebe sa faca si ei cevain afara de poze, nu s :)), iaca i au fraierit pe tinerii liberali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.