Ultima actualizare: azi, 11:14

Locale

FOTO/VIDEO. Constructorii au făcut gaură de 6 metri în dig. Primarul: Nu există niciun pericol!

Au început lucrările la pasarela pietonală, iar constructorii au făcut o gaură de aproximativ șase metri în dig. Primarul dă asigurări și spune că nu există niciun pericol.

Lucrările la pasarela pietonală peste Someș au început, iar constructorii au spart digul pe o porțiune de circa șase metri. Primarul Kereskenyi Gabor spune, însă, că acest lucru se face cu aprobarea specialiștilor și nu prezintă niciun pericol.

“Pentru realizarea lucrării se va desface digul Someșului pe o porțiune de 6 metri. Se vor trezi unii mari specialiști care își vor da cu părerea. Vreau să vă spun ce ne este comunicat și asumat, nu numai de executant, ci de experți. Conform acestei expertize, bineînțeles, nu există niciun pericol pentru oraș. Există planuri de intervenție în cazul în care vom avea ploi abundente. Sunt soluții de intervenție rapidă, dar sperăm că nu va fi cazul”, a spus primarul.

Pasarela pietonală peste Someș urmează să fie construită între cele două poduri, Decebal și Golescu. Aceasta va lega Centrul Nou al orașului Satu Mare de mall-ul Shopping City Satu Mare. Termenul de execuție este de 12 luni.

57 comentarii

  1. Ion Răspunde

    Expertii aia care au fost si la lacul Cubic sau acolo nu s-au folosit expertii? Devenim Venetia 2? Intreb ca sa stiu…sa cumpar salupa cat timp e inca ieftina.

    • un cunoscător Răspunde

      S-a deschis digul și la construcția podului 3 de la ștrand și e așa de doi ani aproape. Stai liniștit că am impresia proiectul pentru Cubic s-a făcut din birou dar la așa ceva nu îți permiți să nu ieși și să nu faci și măsurători. Nu de alta dar se cer prin proiect cotele. Și mi se pare normal. Mi-e mi-e de groază în schimb cum se va reface digul că aia este puțin mai cu dichis.

      • Mc Donald Rațoiu Răspunde

        Foarte cu dichis. La final trebuie umplut cu pietris, bolovani si pamant batatorit. La final placat cu beton. Asa cum este la podul Decebal. Care este problema?…In tara asta s-au facut baraje care stavilesc milioane de metri cubi de apa. Sau nu ai aflat inca?

        • un cunoscător Răspunde

          Dagobert, doar că de obicei practica ne omoară. Sau tu nu ai observat cum au fost aduse la nivel gurile de canalizare pluvială prin oraș după asfaltări? Asta lucrări făcute de mai marii specialiști. Iar barajele alea de care pomenești au fost făcute de mult. Nu cred că există țipenie de specialist care să se mai ridice la nivelul celor de dinainte. Crede-mă știu foarte bine de ce spun asta. Că lucrează pe afară sau s-au pensionat demult. Dacă ar fi să ne apucăm să facem asemenea lucrări la o asemenea anvergură pur și simplu nu ai avea cu cine! Aștept cu sufletul la gură “problemele tehnice neprevăzute”, ivite pe parcursul proiectului din care cauză nu se va putea respecta termenul. Iarăși crede-mă știu foarte bine de ce zic asta. Să știi că m-am aprovizionat cu popcorn deja și aștept showul.

          • Mc Donald Rațoiu

            Adica, tu, “un cunoscator” zici ca nu mai sunt specialisti. Adica tu nu existi . Ia du-te tu sa vezi cum construieste Umbrarescu autostrada Transilvania, la Zimbor. Vorba aia: ca furnicile…. Chinezii ar ramane uimit.

          • Mc Donald Rațoiu

            Tu si Ponta aveti un Hambar de Popkorn. Si tot asteptati…Ce?

          • Mc Donald Rațoiu

            Probleme tehnice neprevazute… Lajos Bacsi o sa se duca pe malu Somesului sa se kace si n-o sa aiba hartie igienica. Gabor. Sa dezbati public la prima sedinta a Consiliului Local.

          • satmarean

            Sa-mi arate cineva un baraj in Romanica facut dupa 90.

          • un cunoscător

            @satmarean, cere informația asta de la @Mc Donal Rațoiu că se pare le știe pe toate.

      • Mc Donald Rațoiu Răspunde

        Tanar si nelinistit, vesnic nemultumit adaug eu. Parca este un serial cu numele asta, la care se uita toate babele. Are vre-o 5000, cred, de episoade. Astea, babele, tot spera sa mai prinda un episod, eu raman…cu speranta

    • Ciuciu Răspunde

      Nu-ți fie frica Ion. Stai liniștit, nu te căca pe tine. Nu e nici un bai.

    • Opa! Răspunde

      Ionele, ia-ti salupa si da-te pe Somes in sus pana ajungi inapoi in codru in munti 😀

      • Mc Donald Rațoiu Răspunde

        No bine, in codru ii fain. Si eu m-as duce. Trimite-l si tu la vale. Ca nici nu trebuie sa vasleasca. Si ajunge la Imparatu Verde.

        • 3.14 Răspunde

          Raman la a mea umila parere, adeca sa marga in amonte, fiindca peisajul ii mai fain dara in tinutul lui Papura Imparat! Dar nu salupa frate, ia de-aci, ceva cai cu putere sa nu dai la vasle ca ti-or sari “supapili”! Gluma… de la cap.

          • Mc Donald Rațoiu

            Amu, esti Opa! sau 3,14. Ca eu i-am scris lui Opa! si imi raspunde 3,14. Dubla personalitate? Ceva asemanator? Acasa golan, la serviciu Sfant? Sau poate invers.
            PS
            In curand, imparatu Verde o sa-l poooope in kooor pe Papura Voda. La cum evolueaza geopolitica pot sa fac pariu. 100%

    • Mc Donald Rațoiu Răspunde

      Mai bine cumpara-ti niste rațe, ca daca ai găini o sa mori de foame.😁

      • 3.14 Răspunde

        Nu sunt Opa si nu am nici dubluri de personalitate, nu sunt golan dar nici sfant nu sunt. Nu a fost un raspuns din partea mea, era un comment deci nu vad originile frustrarii tale. Si…nu e nimic asemanator! PS-Nu paria!

    • Barcagiu Răspunde

      No bine. Poate ar fi bine sa fim Venetia. Sau nu?!

    • Fasz Răspunde

      Digul nu trebuia tăiat! Existau alte soluții cu acces de pe dig

  2. gicu Răspunde

    nicicum NU seamana a “gaura”

  3. Mc Donald Rațoiu Răspunde

    Hai sa bocim toti satmarenii, ma rog, anumiti satmareni, ca o sa cada drobu de sare in capu’ pruncului. Mai cititi si voi Povestea prostului…de Ion Creanga.

  4. Loop Răspunde

    VAI DE CAPUL TĂU PRIMARE… VORBEȘTE ALCOOLUL DIN TINE CĂ TU ȘI CÂND DORMI BEI!!!!

    • Mc Donald Rațoiu Răspunde

      N-are nicio legatura cu articolu’. Esti of topic. Ce treaba are alcoolu cu faptul ca in sfarsit vom avea un pod adevarat peste Somes. SI CE POD!!!! Si cate alea alea …Ca nu a aratat orasu asta asa de bine, respectam proportiile, de pe vremea lui…oricui primar care a fost. Vorbim de acuma, nu de 1900.

    • Loopo Kap Răspunde

      Da de ce urli la noi? Ca noi nu ti-am facut nimic. Daca postezi cu caps look, noi aia care citim avem impresia ca te rastesti la noi. Nu-i civilizat si este lipsit de educatie si bunsimt sa postezi cu caps look. Scuze ca iti spun. Mama nu avea cum sa te educe ca nu le are cu internetu.

  5. un cunoscător Răspunde

    Auzi tu Dagobert McChip, te rog frumos și insistent să mă lași afară din cheful tău de a te certa. Că se pare te legi și de apa distilată. Ce am zis susțin în continuare indiferent că îți convine ori ba. Puțin îmi pasă. Am motive și informații destule în acest sens. Îți doresc rumegare ușoară a informațiilor. Somn ușor.

  6. Mae Răspunde

    Au greșit sa rupă digul ! Gabor e un habarnist ! Trebuia sa facă proiectul fără sa degradeze digul !!! Fraier !!!! Ungur !!! Dca îl făcea tarr era mai Ok e mai deștept un om de nota 10*

    • un cunoscător Răspunde

      Calmo fratello, cum vrei să monteze podul pietonal? La podul 3 de pe Ștrandului e desfăcut digul de 2 ani. Wow, ce speriatură acum pe capul tău! Numai să nu faci AVC.

  7. Dagobert McChip Răspunde

    Auzi Domnule. O discutie si un schimb de pareri, chiar si in contrdictoriu este o cearta. Omenirea nu ar fi progresat fara contradictie si pareri diferite. Eram toti ca oile. Da tu mare cunoscator habar nu ai pe ce planeta traiesti. Tu poti sa-ti tragi un glont in cap, sau sa te spanzuri, treaba ta, Podul, si orice alta investitie se va face oricum. Ca vrei tu, sau nu. Tu ai auzit de majoritate? Oameni, nu putini, care gandesc altfel ca tine. Eu ma leg de apa distilata cum spui tu, dar tu te legi ca prostu, mare cunoscator, de o investitie utila cetatenilor. Stai flexat stresatule.

    • un cunoscător Răspunde

      Iar tu nu știu de unde și până unde ai scos-o pe aia că aș fi împotrivă. Tu știi că ai probleme serioase în a înțelege un text simplu? Iar dacă la tine acele texte scrise în bășcălie se cheamă schimb de păreri atunci nici nu știu de ce îmi pierd vremea. Faptul că ești agresiv și trântești texte jignitoare la varii interlocutori nu înseamnă că ai dreptate ci doar că ești mai zgomotos decât media pe țară și nu ai căpătat cei 7 ani de acasă. Tu habar nu ai ce este o analiză SWOT sau nici măcar un schimb de opinii civilizat. Cine nu e cum spui tu ăla e sigur împotriva ta. Cine și a spus asta???? Oare știi? Noapte bună.

  8. Piciu Răspunde

    Întreb și eu așa, de plictiseală: în loc de aroganțe ieftine, în spiritul respectului pentru contribuabili, nu ar fi putut oare domnul primar să ne comunice că are acordul formal al Administrației Bazinale a Apelor Someș-Tisa, gestionarul digurilor? Nu de alta, dar știu și copiii că la noi, când ne referim la experți și specialiști, se înțelege roabe de bani aruncați aiurea și o răspundere de nimeni asumată.

  9. un cunoscător Răspunde

    Informație numai și numai pentru tine. Există aprobarea scrisă a AN Apele Romane că de aia și s-a stat atâta că partea asta s-a făcut mai târziu, adică partea de umblat după aprobare. Că mai marii de la primărie (ăia care emit și certificatul de urbanism) au fost luați prin “suprindere” că trebuie avizul de la Apele Române. Că știe și un copil de grădiniță aia e fix altceva. Așa cum are și evacuarea de la stația de epurare de la Vetiș al Unicarm că și aia traversează digul. Unele lucruri se fac că nu te joci cu ele. Ești mulțumit? Eu am alte dubii legat de podul ăsta. Că sunt niște norme (distanțe adică) care trebuie să existe între două poduri. Că de aia s-a demolat în 90 printre altele vechiul pod de cărămidă. Că nu cred că sunt mai mult de 500 m.

    • Piciu Răspunde

      Mulțumesc pentru lămuriri. Ce voiam eu să subliniez este faptul că tonul ironic al primarului este iritant și că, aducând în discuție acordul Apelor Române, ar fi lămurit faptul că acolo sunt cei care știu ce este și ce nu este periculos, acolo sunt cei care știu să calculeze distanța dintre poduri în funcție de debitul și viteza apei, configurația talvegului, calitățile fizice și mecanice ale materialului aluvionar șamd. Îl rog pe Beny Kira să mă scuze dacă am folosit cuvinte sau expresii greu de înțeles de către microcefali. Cumva, nu mă surprinde surprinderea celor de la Primărie, referitoare la avizul Apelor Române. Păreți a avea cunoștințe de hidrotehnică, așa că vă acord o bilă albă pentru echilibrul comentariilor.

      • un cunoscător Răspunde

        Da, am. Nu ca @McDonald Ratoiu care s-a găsit să se ia de mine dar e paralel complet cu subiectul. Intuiesc că e ceva troll preplătit de primărie. Probabil el consideră că lipsă de cunoștiințe și lipsa de vechime în domeniu se suplinește în cazul lui cu ceva gălăgie nesimțită. Și pe mine mă deranjează abordarea autorității locale pentru că am impresia că s-a încercat forțarea notei. Și chiar nu era cazul. Anumite lucruri trebuie făcute pentru că nu te joci cu lucrările de îndiguire. Primarul nu are de unde să știe asta că e născut în 1980 dar încă sunt destui care au prins inundațiile din mai 1970. Pentru mulți decidenți e așa o poveste depărtată. În toată povestea asta sper ca cei de la Apele Române vor sta pe capul lor (și aici dar și la podul 3) câtă vreme este șantierul ăsta. Că oricum nu e departe de sediul lor.

        • Mc Donald Rațoiu Răspunde

          Te rog sa ma scuzi, dar nu pot sa nu contrez la aberatiile pe care le postezi pe aici si bagi frica in oameni….Ca vine Potopu’ peste orasu nostru. Din cauza unei “gauri” care nu a fost facuta asa cum ai visat tu.
          Te crezi inteligent? Fa ceva mai util pentru omenire. De exemplu sapa malaiu.😁

        • Mc Donald Rațoiu Răspunde

          Bun. Ok. Acceptam ca tu ai dreptate ” un cunoscator”. Spune tu cum trebuia sa se faca podețul asta. Tehnic, logistic, legal, no asa, din toate punctele de vedere. Hai sa te auzim.
          Tot bascalie este ce am zis?

        • Mc Donald Rațoiu Răspunde

          Si eu intuiesc ca esi un troll antisistem. Adica tie nu iti place nimic. Ca ai “buletin”, ca sunt reguli, ca exista societate, antieuropean, antiglobalizare antiamerican, antirus, antitetanus…anti tot si anti orice. No sa circuli pe jos in jungla primitivule.

        • MC Donald Rătoiu Răspunde

          .. .si…eu nu ma iau de tine. Ma iau de prosti. Ca si in
          Povestea aia din filmul Păcala : Rad de prosti. Citeste-o sau uita-te la film. Este o poveste adevarata.
          Poti sa-mi faci harta si strategia Pentagonului ca nu ma impresionezi. Tu ca om esti un zero. Ca te-ai speriat de o “gaura”. Si m-ai jignit. Eu am facut Humor, pentru cine a inteles. Tu ai facut Filozofie.

          • un cunoscător

            Aia cu gaura nu era inventia mea. Dar ca sa vezi nu ti-a reusit sa observi si sa urmaresti care ce parere are. Sau poate nici nu era intentia ta ca necesita prea multa concentrare. Tu doar vorbesti paralel cu toate si bagi batul prin gard. Asta faci. Esti atat de destept ca si batul pe care-l bagi prin gard. Dar nici nu e de mirare, troll preplatit de primarie ce esti. Esti jalnic de idiot. Iar ca sa vezi ce sau cine esti trebuie sa demonstrezi in viata si nu aici. Ce se petrece aici se cheama bascalie pe seama unora. La asta se pare ca te crezi doctor dar este trist ca nici acum dupa cateva zile si dupa nenumarate reactii nu observi ca esti defazat. Asa ca te rog continua ca sa vada si altii cat de prost poti fi. Du treaba pana la capat, ce naiba! Si esti sigur ceva trepadus pus sa contracareze dusmanii imaginari.

    • ne re cunoscatoru Răspunde

      Ha ha ha! “Informatie numai si numai pentru tine”. Si o postezi public….tu unde ai umblat la scoala?… Du-te si te culca copile.

    • SeReI.💪 Răspunde

      Da asta i-ai spus-o asa soptit Piciului. Sa nu auda nimeni. Sau?
      No vorbiti intre voi. Ca sunteti doi, de un Leu.

  10. Beny Kira Răspunde

    Doar un retardat crede că o firmă poate lucra în zona unui dig fără avizul Apelor Române.

  11. Mc Donald Rațoiu Răspunde

    Nu sunt troll platit de primarie. Sunt un nenorocit de “rățoi”, cetatean ca si tine, Primarul nu are de unde sa stie ca este nascut inainte de 1980, zici tu. Da eu stiu, ca sunt nascut in 1961. Asa ca nu imi povesti tu mie despre diguri(care erau ceva caricaturi de diguri) poduri, inundatii si alte prostii pe care le debitezi pe aici de parca tu esti salvatorul omenirii. Poate ca esti si nu stiu eu, Buricu Pământului.
    Somesul poate sa creasca la Satu Mare 7,50 metri fara pericol. Asa ceva nu s-a mai intamplat din 1970 cand nu mai tin minte cat a fost cota maxima, dar dau cu google si gasesc. Au fost vre-o doi trei ani, acum douazeci si ceva de ani cand Somesul a crescut foarte mult. a inundat zona pana la dig, chiar destul de mult. Dar nici atunci nu a fost un pericol extrem. De seceta extrema din ultimi ani cand Somesul aproape ca nu mai exista nu mai vorbesc.
    PS
    No bine. Daca spui tu, ne luam barci si veste de salvare. Multumim ca ai salvat satmaru…
    Da mai sunteti multi?!!!

    • un cunoscător Răspunde

      Mai scrie din astea ca rar am văzut un penibil postac care să insiste până la capât în penibilitatea sa și nu se oprește.
      PS. Nu am zis eu ca salvez pe sătmăreni. Ai tu niște halucinații zdravene. Ar trebui să încetezi să mai fumezi din alea că vezi că e prea tare pentru tine. Dovedește că ești civilizat și lasă de la tine. Că altfel riști să te faci în public exact ce ești. kakao.
      PS2. Dacă ești din 61 poate ne povestești cum a fost cu inundația care a venit prin învăluire din două părți și de fapt orașul a fost sacrificat. De fapt s-a intervenit prost și târziu. De aia s-a spart digul la Berindan și la Vetiș. Dar asta nu o să recunoască nimeni nici acum după atâția ani. Pentru că vezi tu eu sunt născut dinainte de 61. Așa că nu te obosi să-mi explici ce și cum a fost. Pote la primar că el nici proiect nu era la momentul respectiv. Capacitatea noastră de intervenție și umană este mult mai scăzută față de 1970 ca să nu mai povestesc de lipsa de solidaritate și de democrația urcată în cap la mulți. Noroc cu prognozele meteo mai bune și cu imaginile radar.

      • Mc Donald Rațoiu Răspunde

        Sunt din 61. M-am trezit dimineata in panica. Mama mea si cu sora sa(matusa), copiii, au fost toti adunati la noi. Zburau elicopterele prin oras si salvau oamenii. Pe Mileniului apa a fost de doi metri. Pana la streasina casei .Satul Eteni a fost ras. Fizic nu mai exista satul Eteni, dar si acuma exista, asa virtual, poate doua case. Au murit cativa oameni, sinistrati au fost foarte multi. Totul a pornit de la o cedare a digului(care era asa ca vai de el) undeva mai in amonte. Atunci s-au facut digurile adevarate pe care le avem astazi. In 1970 au fost inundatii catastrofale. Multi oameni au ramas fara case si fara bunurile agonisite de o viata. Asa ca nu pune etichete. Mai analizeaza-te.
        Da de ce iti dau eu tie expicatii huliganule? Ia mai citeste istorie…nu aia din epoca pietrei sau fierului. Asta de acuma…de 50 de ani…

  12. MC Donald Rătoiu Răspunde

    Am mai vazut pe unul pe vremea covidului . “Unu” avea niknameul. S-a luptat cu tot globul, cu toata Planeta. Pentru un vaccin…. Am facut o greseala. Ca m-am pus cu un prost…. Mars ma!

    • un cunoscător Răspunde

      Continuă te rog. Și să știi că ăla nu eu am fost. Mai dă la oameni destule motive să râdă când mai apari și scrii ceva. Fii prost până la capât. Din ce scrii și din cum scrii doar demonstrezi că mai nimic nu e adevărat din cei afirmai. Că un om la vârsta ta teoretic ar trebui să fie mai chibzuit. Dar tu nu te joci. Ești young &restless până la coșciug. Ești de o prostie monumentală. Speri la statuie?

      • Mc Donald Ratoiu Răspunde

        Cine rade? Poate tu. Ca prostu. Ca nu-i de ras. Ii de plans.
        Ca exista antiprogresisti si inteligenti ca tine nu-i dubiu. Anti orice.
        Hai sa facem un test de inteligenta. Poate ma bati…da nu-i sigur. Mai storc si eu doi neuroni
        Scremete si tu. Da de…

        • un cunoscător Răspunde

          Deja ețti mai mult decât penibil. Unde am spus eu că nu trebuie făcut, de unde ți-a venit ideea că eu aș fi antiprogres? Dar mai continuă te rog căvăd că vrei să te afunzi singur în propria ta mocirlă. Te rog nu precupeți nici un efort. Nu poți fi destul de prost decât dacă insisști în prostia ta proprie. Pentru că după cum a spus Mark Twain eu nu am cum să te edific în treaba asta. Dai clasă la toți, ești prostul proștilor. Ai grijă la singurul tău neuron. Încă nu ți-a spus nimeni că ești un Gică Contra și ții umbră pe Pământe degeaba?

  13. MC Donald Rătoiu Răspunde

    Sunt din 61. Si sa-mi spui Saru ‘mâna. Ca am nepoti!
    Cu nepotii mei sunt per tu. Dar cu tine niciodata!!! Asa că, să ai grija. Asa sa mi te adresezi: Sarut Mana Domnule… Mc Donald Ratoiu!…
    Da tu ce crezi? Ca pe mine m-au adus inundatiile din ’70 in orasu asta? Eram de mult nascut ma loaza!
    Da noi astia multi, da “prosti” , fara tine nu am supravietuii. Noroc ca existi tu..

    • un cunoscător Răspunde

      Eu sunt mai bătrân ca tine. Așa că mai ușor cu săru-mâna. În rest degeaba ai nepoți dacă nu reușești să te comporți cam cum ar trebui la ce vârstă ai în buletin. Atât. În rest nu știu ce probeleme ai cu mine și nu știu ce te legi de mine că afirmațiile alea că nu este utilă investiție, sau restul nu știu unde și în care comentariu de-al meu ai văzut. Că nu aveai cum. Tu rățoiule ești doar agresiv și de fapt ești un papagal. Nu ai decât să continui că numai îmi confirmi spusele mele. Un om la vârsta de 62 de ani și care a văzut multe la viața lui este mai chibzuit, își cântărește cuvintele cu mai mare atenție pentru că fără să vrea a experimentat mult prea multe la viața lui. Îți spune asta unul născut din 43. Acum te rog să-mi spui săru-mâna și potolește-te că deja ești maro din cap până în picioare. Asta dacă ai atâta minte.

  14. Mc Donalds Rațoiu Răspunde

    No bine. Hai ca suntem batrani si prosti. Mai ales eu.🙂. Da spune sincer. De ce te mananca pe tine ca s-a facut o bresa in dig pentru o investitie care v-a aduce beneficii locuitorilor acestui oras. Da de ce pe cativa ii manca in… ca se face un pod minunat peste Somes? Da de ce trebuie sa existe mereu un Gica Contra la orice se construieste. Nu vorbesc de constructii anapoda(blocuri) vorbesc de investitii majore, gen centura de ocolire. Pai asa daca ne-am lua dupa toti nimicii nu am progresa deloc. Poate nici nu meritam.

    • un cunoscător Răspunde

      Tu nu ești nici bătrân și nici prost. Numai nu pricep de ce pierzi timpul cu astfel de postări care nu au nici cap și nici coadă, amesteci afirmațiile unuia cu ale altora că nici tu nu mai înțelegi ce vrei să spui. Eu nu știu dar chiar este o așa cerință imposibilă să te comporți exact cum se prespune că ar trebui să se comporte un cetățean de vârsta ta? Că văd că ai timp să faci pe karatistul din gură cu oricare dar fără nici un șens. Cauți nod în papură. Întrebarea este nepoții ce-ți fac? Sau asta e mai important? Mă tem că nu. Ia urgent un calmant că nu asta îți este rostul vieții.
      PS. Pentru a-ți reîmprospăta memoria, sunt mai în vârstă decât tine și ai mei nepoți nu trebuie să-i mai țin pe genunchi. Deci eu am timp dar nu văd rostul să port această discuție sterilă. Îți doresc la nereauzire.

  15. Mc Donald Ratoiu Răspunde

    Da ce facem cu Cluju daca se gasesc cativa “cunoscatori” care zic ca nu merita Clujul metrou. Ca nu este rentabil. Ca se prabuseste orasul. Ca de ce au sapat la stanga si nu la dreapta. Ca de ce au pus giratoriu la nu stiu ce intersectie si nu au pus semafoare.Ca de ce ?…
    Sigur sunt si acolo cativa cunoscatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.