Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

INVITAȚIE. 104 ani de la eliberarea Sătmarului. Manifestări organizate în centrul orașului

Mâine, miercuri, 19 aprilie 2023, se împlinesc 104 ani de la “Intrarea Armatei Române în municipiul Satu Mare”, iar evenimentul va fi marcat în centrul orașului.

Sătmărenii sunt invitați să participe la manifestările dedicate sărbătoririi a 104 ani de la “Intrarea Armatei Române în municipiul Satu Mare ” care se vor desfășura în data de 19 aprilie 2023 începând cu ora 12.00, la “Monumentul Eroului Necunoscut” în Piața Libertății nr. 9.

6 comentarii

  1. bigbrother Răspunde

    Iar scrieți prostii. Una e titlul și altceva este ce e conținutul articolului. Apoi după aia vă mirați că ce s-a întâmplat la Carei? Nu puteți fi așa de superficiali. Sau nu vă interesează, scandal să fie?

    • Calin Răspunde

      Pentru asta sunt platiti. Si redactia si comentatorii de genul ala mai slab de inger si fara noroc in gandire.

  2. Satmarean Răspunde

    Eliberare de cine? De ce?
    Pana in anii 1980 si cainele a latrat ungureste in acest oras!
    Se vede ce s-a construit inainte si dupa “eliberare” 😂

  3. Gheorghe Răspunde

    Satmarene nu este chiar asa.Cand incercai sa vorbesti in magazin ungureste maghiara fiind erai imediat pusa la punct de tovaraseii comunisti care-ti bagau frica in cur.Mai erau si specializatii in civil care te luau la o discutie discreta de nu-ti mai ardea sa vorbesti repede ungurete in public,eventual in soapta cu vreun hover.Da nu despre asta este articolul degeaba unii cauta sa atate spiritele introducand batul prin gard.Nu vreau sa dau detalii asa ca fiti sanatosi si vedeti-va de treba ca eu am luat masa impreuna cu colegii mei de etnie maghiara.II respect exact atat cat ma respecta ei,cand ei sar calul il sar si eu ca asa-i frumos….de ce unul sa fie calare si altul pe jos….he,he,he.

    • vertigo Răspunde

      In comunism si vecinii romani vorbea in ungureste ….iar greco catolici sarbatore pastele cu lumea civilizata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.