Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Pescari ilegali prinși în județul Satu Mare. Amenzi pe bandă rulantă

La data de 17 aprilie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în localitatea Ambud, au identificat trei bărbați, de 27, 33 și 35 de ani, toți din județul Satu Mare, care desfășurau activități de pescuit în râul Someș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că niciunul dintre bărbați nu ar poseda permis de pescuit, iar cantitatea de pește a fost eliberată în habitatul natural râului Someș.

Cei trei bărbați au fost sancționați contravențional, conform O.U.G. nr.23/2008, cu șase amenzi în valoare totală de 2300 de lei.


Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. Fasz Răspunde

    Deci se vede clar în imagine că nu e vorba de polițiști, ci de jandarmi. Poliția, conform pregătirii, ar fi dat amenzi pentru Pescuit în perioada de prohibiție, 6 amenzi minim 3600 lei.

  2. Gheorghe Răspunde

    Pote sunt eu prost, dar pe cei care pescuiesc la băț îi amendează, dar cei care merg cu plasa nu contează că am sunat la poliție că am văzut așa ceva si nu au vrut să vină să îi amendeze, sau ce să mai zic de cei care aruncă deșeurile din distilării ale pălinci în ape scăpa fără amendă, dar mergi si tu cu un băț să te recreezi si vine Garcea să te amendeze, rușine să vă fie.

    • Laci Răspunde

      Gyuri esti bat sau ești prost, dispari draqu de p-aici că vorbești prostii !!! Hâș !

  3. H&R Răspunde

    Si pe cei care “pescuiesc in apele tulburi”? Cand?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.