Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

PROIECT. Sute de treceri de pietoni din județul Satu Mare, iluminate cu LED

Consiliul Județean Satu Mare pregătește documentația pentru depunerea unui proiect de iluminare a trecerilor de pietoni nesemaforizate de pe întreaga rețea de drumuri județene.

Pentru o mai bună vizibilitate a trecerilor de pietoni și reducerea riscului de accidente rutiere, vor fi montați stâlpi de iluminat în dreptul a peste 280 de treceri de pietoni, iar pentru un cost redus de funcționare vor fi folosite corpuri de iluminat cu LED. Proiectul va fi depus spre finanțare prin Programul Operațional Nord-Vest 2021-2027.

Pentru demararea acestei proiect, consilierii județeni au aprobat astăzi suma de 300.000 de lei în vederea realizării studiului de fezabilitate.

 

10 comentarii

  1. Loop Răspunde

    AR TREBUI DESFIINȚATE TOATE!!!! SUNT FĂCUTE LA APELUL BOCANCILOR…. CARE CUM I S-A SCULAT SULA A FĂCUT TRECERE!!!!

  2. Marius Groza Răspunde

    Asta ne trebui în comune? Treceri de pietoni luminate? Noroc ca la anu vom avea un nou presedi te la Judet: Adrian Cozma

  3. micutu Răspunde

    Oare si calaretii trebuie sa acorde prioritate la trecerea de pietoni ? Chiar si daca se numesc adrian si cozma ?

    • SupoziTHOR Răspunde

      Mai ales supozitoarele 🤣🤣🤣

    • altu fără bmw Răspunde

      Călăreții ereditar au prioritate. Mai ales dacă posedă carnet de partid corespunzător. Unii au pretenția să intre călare în municipiu și nu contează nici ce scrie codul rutier. Ba mai mult decât atât mai fac și scandal că primarul ungur le interzice să intre călare ca Mihai Viteazu în oraș. Faptul că legea spune același lucru că nu e voie este ceva neglijabil pentru ei. Deci da, călăreții au prioritate asta la concurență cu posesorii de BMW. Îți dai seama ce se întâmplă dacă călăreții au și BMW în ogradă????

  4. Beseni Răspunde

    Toate trecerile de pietoni din localitățile de pe traseele drumurilor județene trebuiesc supraînălțate cu 25 cm, pentru a descuraja vitezomanii!

  5. Loop Răspunde

    Beseni toate trecerile de pe drumurile județene publice naționale și europene ar trebui desființate!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.