Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Sătmăreancă bătută pe stradă de fostul iubit, de față cu copilul de 5 ani

La data de 10 aprilie, în jurul orelor 21.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie, despre faptul că ar fi fost agresată fizic de fostul ei concubin, informează jurnaliștii de la dincolodesport.eu.

Potrivit sursei citate, polițiștii au stabilit faptul că o femeie de 45 de ani, în timp ce se afla pe o stradă din municipiu, împreună cu copilul său, o fată în vârstă de 5 ani, ar fi fost lovită de mai multe ori în zona membrelor superioare și a feței, de către fostul său concubin, de 46 de ani, pe fondul unor neînțelegeri și a unei aparente stări de ebrietate.

Ulterior producerii incidentului, femeia s-a deplasat la domiciliul unei prietene, situat pe o altă stradă din municipiu, de unde a efectuat apelul 112. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate.

Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului, pe o perioadă de 5 zile, prin care acesta are obligația de a păstra o distanță minimă de 50 de metri față de femeie și de minor.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.