Ultima actualizare: azi, 14:10

Naţionale

Se întâmplă în România: Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei

O profesoară din Capitală a fost înjunghiată de un elev chiar în timpul orelor, informează Digi24. Incidentul s-a petrecut miercuri după-amiază, într-un liceu din sectorul 4.

„La data de 5 aprilie 2023, în jurul orei 12.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 14 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o femeie, cadru didactic la o unitate de învățământ din Sectorul 4, ar fi fost agresată de un elev, cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se afla la ora de curs, La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și au identificat persoanele implicate, elevul aflându-se în custodia polițiștilor. În vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate la fața locului s-au deplasat și echipaje medicale. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis Poliția.

Incidentul a avut loc la început orei de japoneză. Elevul de clasa a X-a, de 16 ani, fără un motiv aparent, a înțepat-o pe profesoară cu un cuțit în zona gâtului. Potrivit Digi24, rana suferită de profesoară este superficială. Aceasta a fost transportată la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.