Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

Tot mai multe permise false descoperite în vămile din județ. Indivizi tupeiști opriți de polițiști

Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit, la controlul de frontieră, pe sensul de ieșire din România, în punctele de trecere a frontierei Petea și Urziceni, două permise de conducere false.

Marți, 11 aprilie, în jurul orei 05.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din țară un cetățean ucrainean în vârstă de 20 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în Polonia. Polițiștii care au efectuat controlul documentelor i-au solicitat tânărului și permisul de conducere. La verificarea documentului, au constatat că permisul prezentat la control, cu însemnele autorităților din Ucraina, nu este un document autentic.

Tot în cursul zilei de marți, 11 aprilie, în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat pentru a ieși din țară, un maramureșean în vârstă de 40 de ani. Acesta conducea un autoturism înmatriculat în România.

Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din România, cel aflat la volanul mașinii a prezentat un permis de conducere, cu însemnele autorităților din țara noastră. Însă, în timpul verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că documentul nu este unul autentic, întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și de fond. Mai mult, la cercetările efectuate de polițiștii de frontieră s-a constatat că persoana aflată la volanul mașinii nu posedă permis de conducere eliberat de autoritățile române.

În ambele cazuri, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și uz de fals.


Sursa: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.