Ultima actualizare: ieri, 20:40

Locale

Viața unei infirmiere de la Spitalul Județean Satu Mare depinde de noi. Trebuie operată de urgență!

O infirmieră de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Satu Mare are mare nevoie de ajutorul nostru! Angela Maria Rițiu a fost depistată cu cancer și se află într-o situație critică, întrucât trebuie operată de urgență și nu dispune de suma necesară.

Sătmăreanca are nevoie de o operație la o clinică privată din Cluj-Napoca, iar intervenția costă nu mai puțin de 12.000 de euro.

,,Angela Maria Rițiu are nevoie urgenta de o operație într-o clinica privata din Cluj-Napoca, operație care o costa 12.000 de euro! Bani de care nu dispune si operație pe care statul român nu o decontează! Viața învinge!”, se arată într-un apel postat pe Facebook.

9 comentarii

  1. ============ Răspunde

    De ce platim CAS?

  2. H&R Răspunde

    Rafila, Arafat, Gheorghita, Jurma and COMPANY aveti cuvantul!

  3. Altu Răspunde

    Din păcate are cancer ,nu covid, deci statul nu are bani pt boala asta banală. Dar pt virusul mortal covid se aruncă cu milioanele de euro la budă.

    • Strep Totocu Răspunde

      Si de covid au murit multi. Poate la fel de multi ca si de cancer. Si in timp mai scurt. Da tu esti un obsedat si un frustrat si n-ai cum sa pricepi. Ca sa intelegi si pricepi odata, de ce China a facut asa o isterie din covid? Ca este facatura? Cati bani vrei sa aiba statul ca sa te salveze pe tine? Un Bou.. .

    • Joiana Răspunde

      Cancer, boala banala? Esti dus cu vaca prostule.

    • Planeta Fantastica Răspunde

      Tu pe ce planeta traiesti?

    • Rube Ola Răspunde

      Te duce facebookul si TikTok

  4. Rube Ola Răspunde

    Tu de ce vrei sa mori? De covid sau de cancer? Sau de febra tifoida, poliomelita, etc ? No vezi ca ma sunt si vaccinuri eficiente.. . da esti nascut recent si nu te duce capu.

    • @Rube Ola Răspunde

      Așteptăm cu nerăbdare dovezile că vaccinul este eficient. Că deocamdată nivelul de îmbolnăvire în județ este mult peste ce a fost pe vremne de pandemie doar că să vezi acum nu mai e la modă că nu ne permitem. Sunt mult-mușt mai mulți bolnavi acum decât acum doi ani. Și atunci care-i treaba cu vaccinul? În reste nu confunda vaccinul antipolio pentru este de generație a doua iar despre ARNm s-a decretat că e vaccin dar încă este în studiu și acum. Mare bou ești. Dar nici pe tine nu te duce cu capul. Asta-i clar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.