Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

VIDEO. Greu în sensul giratoriu. O șoferiță a trecut prin intersecție ca prin ”brânză”

O șoferiță a fost filmată în timp ce a ignorat două sensuri giratorii din municipiul Satu Mare, intrând în intersecții fără să țină cont de Codul Rutier.

După ce a coborât cu autoturismul de pe Podul Decebal, a intrat în sensul giratoriu de la Burdea schimbând benzile și bazându-se pe faptul că ceilalți participanți la trafic vor fi atenți la manevrele ei.

Mai apoi, pe bulevardul Cloșca, șoferița a intrat în sensul giratoriu ca prin ”brânză”, fiind aproape să intre în coliziune cu un autoturism ce avea prioritate.

Imaginile au fost postate pe Facebook de activiștii de la Drivers SM.

8 comentarii

  1. Don Jean de la Valcea Răspunde

    Da nu ati specificat. De burduf, de vaci sau de pe.. No amu era mult mai spectaculos si elegant daca spuneati: “ca prin cascaval”. Ca ala are gauri. O mai salvati si voi pe soferita…nu fiti rai, ca nu circulam cu 180 pe acolo si putem fi si noi preventivi.

  2. GB Răspunde

    Ptiu… drace! 2 giratorii+trecere de pietoni în vreo 500 m. Asta se numește “Pericol Public!” Întrebarea e: – cum a obținut permisul?.. Că atâta inconștiență și iresponsabilitate îngrămădită într-un șofer mai rar. Apel urgent către polițiști (știu că sunteți acuzați des de “pândit” șoferi dar acum vă iertăm) să-l identificați pe acest specimen și scăpați-ne de el. Cetățenii aceste-i urbe vă mulțumesc anticipat!! (cel puțin taximetristul, pietonul, șoferul cu calea tăiată și subsemnatul fan “Siguranță Publică”

    • Satmarean Răspunde

      Politia Locală si Biroul Poliției Rutiere -urgent identificat conducătorul auto si măsuri legale. Aștept răspuns mâine portalsm si presasm cu referire la măsurile luate. Este inadmisibil așa ceva !!! Astfel de conducători auto nu au ce căuta în trafic !

  3. !? Răspunde

    S-o dus femeia saraca, ca ii obisnuita că barbații sunt politicoși si ii dau intâietate in orice situație
    Trebuie sa ne obișnuim. Femeile nu gandesc asa ca barbații. Si au un alt fel de perceptie a lumii inconjuratoare.. Dar au multe alte calitati. Pe care trebuie sa le apreciem.
    De exemplu, in trafic, in intersectie, niciodata o femeie nu o sa te lase sa intri de pe o banda pe alta. Chiar va fi revoltata daca incerci sa fortezi.
    Femeile nu claxoneaza, niciodata!
    Dar intorc capul la claxon.

  4. Ion Pacatosu Răspunde

    Ce sa mai vorbim. Pentru noi barbatii, sensul giratoriu este floare la ureche. Ca noi il blocam ori de cate ori putem. Ala-i sensu nostru! Nu-l dam la nimeni. Suntem Macho.

  5. Vasile Răspunde

    In sfârșit o femeie care conduce cu adevărat,voi bărbații mai tăceți din gură,f multi dintre voi stați în intersecție până vă crește barba.

  6. carcotas Răspunde

    Dupa cum vad nici cei de la Drivers nu au dat prioritate la trecerea de pietoni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.