Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

VIDEO. Șoferița ce s-a urcat băută la volan s-a ales cu dosar penal și cu permisul suspendat

Șoferița care s-a urcat băută la volan și a provocat un accident s-a ales cu dosar penal. Incidentul a avut loc miercuri, la orele amiezii, pe strada Ady Endre din municipiul Satu Mare, când șoferița s-a răsturnat cu mașina. Femeia se afla în mașină cu copilul ei minor, în vârstă de 11 ani, care a fost rănit în urma incidentului.

Femeia s-a ales cu dosar penal pentru două infracțiuni, respectiv vătămare corporală din culpă și conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

,,O femeie, de 43 de ani, din Satu Mare, aflată la volanul unui autoturism a intrat în coliziune cu un autoturism aflat staționat, pe care l-a proiectat într-un alt autoturism, după care s-a răsturnat cu propriul autovehicul, intrând în coliziune cu un alt autoturism.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unui minor, de 11 ani, aflat în autoturismul condus de femeie. Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,94 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

Verificările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

2 comentarii

  1. Scriitorul Răspunde

    În timp redobândește permisul iar dosarul penal se “evaporă” și o ia de la început.

  2. Mihaita Piticu' Răspunde

    Alta fara Opel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.