Ultima actualizare: azi, 06:35

 

Locale

Vrei să devii polițist? Au început înscrierile pentru școlile de agenți de poliție

Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr. 11, desfăşoară activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru participarea la concursurile de admitere în unitățile de învăţământ postliceal ale Ministerului Afacerilor, care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, cursuri cu frecvenţă, după cum urmează:

  1. Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” – Câmpina – 1340 locuri pentru sesiunea aprilie – iunie 2023 (20 locuri pentru romi, 10 locuri pentru alte minorităţi);
  2. Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca – 300 locuri pentru sesiunea aprilie – iunie 2023 (2 locuri pentru romi, 2 locuri pentru alte minorităţi);

Înscrierea candidaților pentru admiterea la şcolile postliceale ale M.A.I. se realizează exclusiv în format electronic, la adresa de email a structurii de resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, [email protected], în perioada 20.04 – 05.05.2023, prin depunerea unei cereri-tip de înscriere a candidaţilor, urmând ca dosarele în volum complet să fie depuse de către candidați până la data de 15.05.2023.

Informaţiile privind înscrierea, condiţiile de participare şi constituirea dosarelor de candidat se pot obţine prin accesarea site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare www.sm.politiaromana.ro, la secțiunea CarierăAdmitere saula Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, telefon 0261/807777, interior 20667 sau 20668, de luni până vineri, între orele 09.00 – 15.00, precum şi pe site-urile: www.scoalapolitie.ro, www.scoalapolcj.ro.

 

2 comentarii

  1. Sile Răspunde

    Poza spune tot..vai si amar..generatia nascuta cu telefonul in mana..creier zero!

    • bigbrother Răspunde

      Cred că dacă se ia curentul ca pe vremea lui Ceașcă și pică netul mulți dintre mileniali nici drumul spre casă nu mai găsesc. Îți spun eu sigura asta. Am văzut la mulți copiii care nu au avut curent 10 minute simptome clare de sevraj. Îți dai seama ce viață e aia fără share și fără like?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.