Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Aparat din Satu Mare expus în Köln, Germania, la cel mai important târg internațional pentru industria fitness, wellness & sănătate

Puteți testa aparatul și la Satu Mare! InfraSlimX ajută la pierderea în greutate, regenerarea organismului și a pielii, tonifiere, detoxifiere și îmbunătățește considerabil calitatea vieții utilizatorului prin 6 terapii încorporate.

InfraslimX este o bicicletă profesională, combinată, care permite corpului uman să ardă 900-1200 de calorii în doar 40 de minute de antrenament. În cabina sa se aplică în același timp efectele benefice ale presoterapiei cu vacuum, tratamentului cu infraroșu, terapiei cu colagen, terapiei cu ozon și oxigen, iar și aromoterapia. Acestea se susțin reciproc pentru remodelare rapidă și detoxifiere. Un antrenament de 40 de minute cu InfraslimX echivalează cu aproximativ 3 ore de alergare.

Aparatul InfraSlimX vă ajută să vă atingeți obiectivele, inclusiv pierderea în greutate și centimetri, accelerarea metabolismului și reducerea celulitei de trei ori mai rapid și mai sigur decât antrenamentul cardio tradițional. Antrenamentul pe bicicleta cu infraroșu combinat cu terapia de fotocolagen, presoterapie, oxigen-, ozon- și aromaterapie, accelerează detoxifierea și regenerarea naturală a organismului și a pielii. Datorită luminii infraroșii, procesele de metabolism celular și descompunerea grăsimilor sunt accelerate, iar procesele de detoxifiere și circulația limfatică are loc mult mai eficient.

Mai mult, InfraSlimX este și un fel de distracție și relaxare. În timpul antrenamentului, poți să vizionezi seriale, sau să asculți muzicile și podcast-urile tale preferate. Un lucru este sigur, nu te vei plictisi! Cu două-trei antrenamente pe săptămână, puțină consecvență și o alimentație mai conștientă, poți obține rezultate spectaculoase chiar și într-o lună!

Aparatul este găzduit în salonul de remodelare Glamour Beauty and Shape din centrul orașului. Programările se fac prin mesaj privat, prin intermediul paginii de facebook sau instagram a studioului. În această perioadă de vară aglomerată locurile sunt limitate, rezervă-l pe al tău chiar acum!