Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

Angajatul unei firme din Satu Mare, îngropat de viu! Un mal de pământ s-a surpat peste el

Un muncitor în vârstă de 21 de ani, angajat al unei firme din Satu Mare, a fost îngropat de viu după ce a fost prins sub un mal de pământ, în localitatea Stejari din județul Gorj. Tânărul efectua săpături pentru o instalație de canalizare.

,,La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de intervenție in astfel de situații, un container multirisc dotat cu echipamente de salvare în astfel de situații, precum si un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj, dar si un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj”, a spus Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj.

S-a sistat activitatea firmei

Doi inspectori de muncă din cadrul Serviciului Control Securitate și Sănătate în Muncă s-au deplasat în comuna Stejari, satul Baloșani, în vederea stabilirii reglementărilor legale încălcate privind evenimentul produs astăzi, 23.05.2023, în jurul orei 09:00, în urma căruia un bărbat, în vârstă de 21 ani, a fost prins sub un mal de pământ în timp ce lucra la rețeaua de canalizare a localității, informează gorjonline.ro.

În urma acestui incident, Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a sistat activitatea desfășurată de către angajator la locul de muncă unde s-a produs evenimentul, pe raza comunei Stejari, satul Baloșani.

Angajatorul, cu sediul social în județul Satu Mare, urmează să se prezinte miercuri, 24.05.2023, la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj în vederea finalizării controlului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.