Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

Au intrat într-un magazin și au furat tot ce au putut. Tinerii sătmăreni, arestați

Polițiștii careieni efectuează cercetări față de doi tineri, de 21, respectiv 23 de ani, ambii din Satu Mare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 29 mai, polițiștii i-au identificat pe cei doi, imediat după ce ar fi sustras, fără drept, mai multe bunuri din incinta unei unități comerciale.

Față de cei doi s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depuși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Verificările în cauză continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Lăsați hoții sa fure și nu-i opriți!Sărăcuții de ei,zilnic sau de 3-4 ori pe săptămână se întâmplă din astea iar unii(bineînțeles nu dintre cei păgubiti)le țin apărarea ca doar ar avea dreptul sa fure deoarece și MARII hoți ai tarii au furat,fura și vor fura.No bine măi atunci haideți sa ne punem pe furat cu toții că după logica unora nu-i nici un bai ca furi,vezi doamne ca fura ca să mănânce,dar la munca nimic,sa stea ca și păduchii fără sa muncească nimic.
    https://www.libertatea.ro/stiri/sefa-unui-magazin-da-cu-masina-peste-un-hot-pe-bicicleta-care-tocmai-o-jefuise-in-california-4557717

  2. bigbrother Răspunde

    @Gheorghe, asta se întâmplă din cauza soluțiilor date aiurea, o grămadă dintre cei prinși primesc cu suspendare, mulți care nu sunt cu dare de mână și fură un sac de barabule iau doi ani cu executare iar între timp marii hoți cu milioane-miliarde de euro stau liniștiți în cel mau rău caz în arest la domiciliu. Nu cred că trebuie să-ți dau exemple. Trist e că toate rezoluțiile au acoperire legală. Oamenii văd, citesc știri și chiar și o condamnare cu executare nu-i mai sperie. Uite ce-și permite să facă Udrea sau Darius Vîlcov, sau ăla fugit în Italia din dosarul cumnatului lui Geonă????? Sau Alina Bica care vinde pizza bine mersi prin Italia? Sau fostul primar general de București care brusc s-a mutat în Grecia? Ce prestanță mai poate avea justiția după asta? Iar sunt și cazuri cu oameni care mor cu dreptatea în mână. Toți suntem egali doar că unii sunt mai egali. 😱😢😵🤮
    Eu aș dori o țară în care justiția să facă legea și legea să se respecte. Că altfel mergi pe stradă, îți dau în cap, te jefuiesc și primești de la poliție după 5-6 ani scrisorică cu clasare cu AN.
    Caz identic cu fata de 13 ani omorâtă pe trecere de pietoni pe Păuleștiului, șoferul a încercat să părăsească locul accidentului, aproape a și reușit, noroc cu spiritul civic al trecătorilor ca după niște ani să primească pedeapsă cu suspendare. Caz identic accidentul din Ardud cu fata tot așa omorâtă pe trecere. Am ajuns o republică bananieră de toată frumusețea.

  3. Gheorghe Răspunde

    Ai dreptate dar sa stii ca eu am pus acest link tocmai pentru a arata ca si in alte locuri sunt furturi minore,gainarii si daca incerci sa iti faci dreptate s-ar putea sa o iei pe coaja adica un avocat bun poate sa il scoata pe hot drept parte vatamata int-un proces care poate fi castigat de el.Crezi ca in lumea mare nu sunt hotii precum la noi sau bogatasii de colo nu au facut evaziune,hotii de te sperii?ba da si chiar mai grozave ca si la noi.Si lumea occidentala este cladita tot pe minciuna hotie si coruptie ca de fapt toate marile averi castigate ,,cinstit”….nimic nou.Toate-s vechi,lumea-i cum este si ca dansa suntem noi!!!spunea un mare cuvantatator….

    • bigbrother Răspunde

      Și asta-i drept.👍
      Dar acele soluții cu condamnare cu suspendare în cazul unor pietoni minori omorâți pe trecere de pietoni (cum că șoferul a fost la prima abatare, mă rog era și culmea să aibă condamnare la vârsta pe care o are), deci aceste decizii mă revoltă. Știu că sunt acoperite de lege dar uite ce generează. Că unii numai atâta pricep după asta că au scăpat. Și continuă de unde au început. Și mai e și treaba că ajung la zdup fel de fel de nenorociți și nespălați care au furturi minore la activ apoi hoții mari îți râd în față pe stradă. Ceva nu e bine aici, asta am vrut să zic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.