Ultima actualizare: ieri, 22:09

Locale

Calea ferată din Satu Mare ar putea fi electrificată

Calea ferată din Satu Mare ar putea fi electrificată. Proiecte de infrastructură finanţate din fonduri europene au fost prezentate în cadrul unei ședințe de lucru a reprezentanților de specialitate din cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii din România cu cei ai autorităților publice locale din județul Bihor.

Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Adrian Foghiș, a întocmit o listă cu proiectele din domeniul infrastructurii de transport finanțate cu fonduri europene, prin programele POIM, POT și PNRR, și a punctat câteva elemente importante în legătură cu proiectele derulate în județul Bihor.

Proiecte de infrastructură FEROVIARĂ:

  1. Cluj Napoca –Episcopia Bihor / Electrificare și modernizare;
  2. Arad-Oradea;
  3. Arad-Oradea;
  4. Oradea/Satu Mare/Halmeu;
  5. Oradea/Satu Mare/Baia Mare/Dej;
  6. Centru intermodal cu facilitate de acces la transportul rutier și feroviar în Zona Gării C.F.R din Episcopia Bihor.

Un comentariu

  1. sweet dreams Răspunde

    Vi s-a mai zis că fumați produse prea tari? Apoi dacă pe timpul lui Ceașcă asta nu a fost prioritate când curentul era ieftin și se făcea orice cum dicta partidul după directive de sus credeți că se va face ceva acum din cauza răsbelului? păi la viteza noastră de melc turbat până le facem se termină răsbelul de trei ori și ăștia doi bătăuși se fac prieteni iar la un pahar de vodkă! Zic la viteza noastră de a ajunge de la promisiune la fapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.