Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

Câine mort la un coafor canin din Satu Mare. ”Corecții” aplicate câinilor. “E revoltător”!

Un coafor canin din Satu Mare este acuzat de faptul că aplică ”corecții” câinilor, iar un patruped a și decedat din cauza metodelor aplicate. ,,Lumea trebuie să știe. Nu mi se pare corect ca acest om să mai poată profesa”, a spus revoltată o clientă.

Sătmăreanca a povestit întâmplarea, pentru PortalSM. Potrivit primelor informaţii, în timpul procesului de înfrumusețare unei sătmărence i-a decedat cățelul. Femeia, care era cunoscută de mult timp, se pare că adormea sau aplica “corecții” cățeilor care nu stăteau cum voia ea.

S-a dus cu căţelul la medicul veterinar și s-a constatat decesul patrupedului. Cosmeticiana a susţinut că a lăsat cățelul în vană și că l-a găsit mort. Veterinarul, la primul consult, a auzit apă la plămâni. Se presupune că l-a amețit cu vreo anestezie, câinele ar fi căzut în vană și s-ar fi înecat cu apă.

“Nu mi se pare corect ca acest om să mai poată profesa, să mai meargă oamenii cu cățeii la ea. Eu sunt foarte șocată și revoltată. Să îmi duc cățelul la tuns și să îl iau mort. Acum mă tot gândesc ce simte proprietara cățelului…”, a povestit o sătmăreancă, pentru PortalSM.

Foto: Ilustrativ

2 comentarii

  1. Cristiana Răspunde

    De ce nu se dezvăluie numele doamnei in cauza ?! Spuneți-i pe nume daca tot postați astfel de afirmații sa știe lumea la cine sa meargă sau nu! La urma urmei nici un cosmetician nu accepta ca stăpânul sa fie împreuna cu câinele la procedura, dar in același timp si stăpânii care știu ca au câini agresivi care nu stau la tuns sau nu sunt învățați cu un cosmetician canin de ce ii duc ?! Is curioasa de răspuns !

  2. Teodora Răspunde

    Care este acest coafor canin?? Doamne fereste! I-as da in judecata si le-as face cea mai mare campanie negativa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.