Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Criză majoră de sânge în Satu Mare. Salvează o viață și mergi la Untold!

Criză majoră de sânge în Satu Mare. Organizatorii festivalului Untold dau startul celei mai longevive inițiative de donare de sânge din România, Blood Network. Sătmărenii sunt rugați să doneze, iar astfel se vor putea bucura de cele mai frumoase experiențe de festival.

,,Muzica dă viață. Noi o dăm mai departe. Calendarul campaniei Blood Network, ediția a 9-a, aplicabil Centrului de Transfuzie Sanguină Satu Mare. Te aşteptam la Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare, începând de luni 15.05.2023 pentru a putea intra în posesia ,,ADEVERINȚA DONARE” , în cazul în care doreşti să obţii un voucher discount la achiziţia unui bilet/abonament la UNTOLD 2023.

Accesează site-ul untold.com, secțiunea Blood Network, completează formularul de înscriere, atașează poza cu ADEVERINȚA DONARE și vei primi pe adresa de e-mail VOUCHER DISCOUNT pentru bilet/abonament UNTOLD”, este mesajul transmis de Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare.

 

8 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Ceva bani fraților,de povești îi plină lumea.

  2. Varu Răspunde

    Nu așa se rezolvă criza de sânge.

  3. Varu Răspunde

    Eu donez de două pe an..Am ajuns la concluzia că cei de la centrul de donare fac afaceri cu sânge.

  4. Pistike Răspunde

    @varu: fecior, tu nu donezi, tu vinzi!
    Donația reprezintă un act benevol și neremunerat, deseori anonim!
    Eu donez de 5-6 ori pe an și alimentele pe care le cumpăr cu contravaloarea tichetelor de masă le donez, și nu îmi iau nici toate zilele de concediu medical, ci merg la serviciu, fără că nimeni să nu știe unde am fost și ce am făcut!
    Eu mă simt excelent, în rest, Dumnezeu cu mila!

  5. Varu Răspunde

    Pistike!! ce-am spus eu și ce-ai înțeles tu

  6. Mircea Govor Răspunde

    La Untold merge diavolul!

    • Gheorghe Răspunde

      Govor,adevar graiesti fiuleeee!!da cand omul minteste,cand are ura ,cand fura,cand da mita si cand ia mita,cand bea ca porcu si isi bate muierea si plozii,cand tese ite ca sa insele pe alii in piata sau oriunde,cand te fura la cantar,cand trage chiulul la munca si se face ca munceste,cand nu declara si nu plateste nimic la stat,cand te injura daca nu-i esti pe plac,cand curveste si preacurveste ……cand,cand….samd,asta cum se numeste,atunci cui se da prin modul lui de vietuire??Alea nu sunt dracu?alea sunt Dumnezo?….tare stim noi sa le catalogam dar ale noastre mici pacatele nu le bagam in seama numai ale altora ca ale lor sunt mari cat Himalaya…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.