Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Cum se vinde cocaină în Satu Mare. S-au întâlnit în benzinărie, dar sirenele i-au oprit

Un individ a vrut să vândă cocaină în județul Satu Mare. Acesta a transportat şi vândut cantitatea de 25,5 grame substanţă care conţine cocaină, însă a fost prins în flagrant de polițiști.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul a răspuns la solicitarea telefonică a unei persoane (pe care o cunoştea şi căruia îi mai vânduse droguri în trecut) de a-i aduce 25 grame cocaină. Imediat, individul și-a contactat telefonic ”șeful”, care i-a adus cantitatea de 25 grame cocaină, pe care urma să o plătească cu suma de 7.500 lei, după revânzarea acesteia către cumpărătorul final.

Mai apoi, individul s-a deplasat cu autoturismul din județul Maramureş până în localitatea Iojib, județul Satu Mare, iar în jurul orei 21:00, s-a întâlnit cu ”colaboratul” său, căruia i-a mai vândut droguri, în parcarea unei benzinării. Apoi i-a vândut acestuia 25 grame de cocaină, aflată într-o pungă din plastic, cu suma de 9.500 lei. Aici au intervenit polițiștii, care l-au prins în flagrant pe traficant.

Acesta a recunoscut în totalitate infracţiunea reţinută în sarcina sa, de trafic de droguri de mare risc. A fost condamnat, luna aceasta, la pedeapsa de doi ani de închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.