Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Fără permis, la plimbare cu motocicleta neînmatriculată! A băgat în spital o biciclistă

Un bărbat din Satu Mare s-a urcat la volanul unei motociclete fără a deține permis de conducere. El a lovit din spate o femeie care circula regulamentar pe bicicletă. Șoferul motocicletei a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

Potrivit informațiilor PortalSM, polițiștii au fost sesizați despre un accident din care a rezultat vătămarea corporală a unei persoane. Ajunși la fața locului aceștia au constat că a avut loc un accident rutier între o motocicletă și o bicicletă. Șoferul motocicletei a condus fără permis și pentru că nu a păstrat o distanță suficientă față de biciclist, acesta a intrat în coliziune din spate cu aceasta, rezultând vătămarea corporală a femeii.

Potrivit acesteia, în data producerii accidentului, a ieșit cu soțul ei și cu fiul lor de 10 ani la o plimbare cu bicicletele pe digul râului Someș. Ei au auzit din spate un zgomot de motor care se apropia de ei, moment în care soțul ei a mărit viteza pentru ca aceasta să poată intra în spatele lui, astfel că femeia a virat spre dreapta, moment în care a auzit din spate niște țipete şi a fost lovită în roata din spate de o motocicletă

În urma impactului, bicicleta ei a fost împinsă în bicicleta soțului, după care a căzut de pe bicicletă pe asfalt, lovindu-se la cap și la umărul drept.

După impact, șoferul motocicletei a vrut să părăsească locul accidentului, însă a fost oprit de soțul femeii care i-a spus să rămână la fața locului, după care a sunat la ambulanță.

Șoferul motocicletei a condus fără ca motocicleta să fie înmatriculată și fără să deţină permis de conducere.

Acum, el este condamnat la 1 an şi 6 luni închisoare cu suspendare și la plata sumei de 6.000 de euro cu titlu de daune morale pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Un comentariu

  1. Marin Răspunde

    Volanul unei motociclete….!!!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.