Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Filipineză măritată în Satu Mare, amendată de poliție

Filipineză măritată în Satu Mare, amendată de poliție. Aceasta a fost depistată, în cursul zilei de ieri, joi, 18 mai, de polițiștii de imigrări.

Concret, în timp ce au desfăşurat activităţi specifice de control, pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor în ţara noastră, poliţiştii de imigrări din Satu Mare au depistat o persoană de sex feminin, din Filipine, care se afla în şedere ilegală.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că femeia este membru de familie al unui cetăţean român, situaţie în care este interzisă returnarea, şi a fost îndrumată către structura de imigrări în vederea reglementării dreptului de şedere.

De asemenea, persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 800 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/ 2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

4 comentarii

  1. România "minunată" Răspunde

    Mi se pare penibilă acțiunea. Adică femeia până la urmă era măritată cu un cetățean de aici. Bine că nu au expulzat-o! Așa, așa, mai arătați câteodată ce vă poate mintea! Înțeleg că poate nu și-a făcut formele dar oameni buni a fost pandemie și e distanța enormă! Poate mai are nevoie de acte de acasă sau mai știu și eu ce! Cine știe de ce nu s-a finalizat hârțogăraia? Că noi suntem foarte inventivi la cerut acte și dacă se poate în original. A, era să uit de dosarul cu șină. Atâta puteți doar. Când prindeți pe unul sau una care are ceva acte și figurează pe undeva prin evidențe repede identificați persoana și găsiți motiv de amendă. Fără amendă nu se putea, adică avertizare doar? Că doar s-a măritat la noi, măi cercopitecilor, nu pleacă decât eventual cu soțul! Sau asta este în loc de welcome, adică maligayang pagdating în filipineză ????? Voi cum v-ați simți dacă ați păți așa dacă a-ți fi în locul ei? Ce nervoși a-ți fi, nu?

    • 3.14 Răspunde

      Perfect adevarat. Ce tie nu iti place, altuia nu ii face!

    • Tolo Răspunde

      Corect, de ce mai avem legi, nu?

      • România "minunată" Răspunde

        Și cine aplică preferențial legea în țara asta? Adică la unii ai șapcă-nu ai șapcă iar la alții se trece cu vederea. Legile da, trebuie respectate dar de toți. Așa cum cei care au participat la demonstrația aia din 10 august au fost deja demult condamnați în schimb de partea cealaltă îmi povestești care este stadiul judecății???? De ce unii sunt mai egali decât ceilalți în continuare? În continuare susțin că după mine este exagerată amenda. Femeia teoretic are tot interesul să-și rezolve hârtiile. Cine știe de ce nu s-a finalizat. Statul nostru iar a acționat în stilul caracteristic în care orice cetățean este un potențial răufăcător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.