Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Polițist din Satu Mare, prins băut și drogat la volan!

La data de 13 mai, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de supraveghere a traficului rutier în municipiul Carei, au efectuat semnale de oprire unui autoturism, la volanul căruia s-ar fi aflat un bărbat de 23 de ani, din Satu Mare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost prelevate mostre biologice. Potrivit buletinului de analiză toxicologică, proba de sânge ar fi indicat un rezultat negativ, iar proba de urină ar fi indicat un rezultat pozitiv pentru substanța denumită mefedronă.

Persoana în cauză este cadru activ al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, iar în momentul opririi în trafic, acesta nu se afla în timpul serviciului. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

,,Precizăm faptul că Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare nu tolerează încălcarea de către polițiști a codului de etică și deontologie profesională sau a legislației aflate în vigoare, față de polițist fiind declanșată cercetarea disciplinară”, informează Poliția Satu Mare.


Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. SCURSORI Răspunde

    VIERMII din IPJ ies la suprafață.🤮.cacatzi până ieri protejați azi pică pe capete.💩.nulități cu cascheta si cagule..👽imbecili în uniforme nu se dezic👹..bocancii de la Câmpina nu le dă pace..👺dar ei se cred speciali..ascultați mă retarzi ce sunteți..ZERO E VALOAREA VOASTRĂ..nici umbră pe pământ nu lăsați CACATZII DRACULUI..vă și drogați..ucideti pietoni cu mașina de serviciu..IMBECILOR..INAPOIATI MINTAL SUNTEȚI TOȚI..🖕

  2. goga Răspunde

    Victima colaterala a razboiului dintre capu mare si un cap mai mic

  3. Varu Răspunde

    Câți m-ai sunt din ăstea,pe ăsta l-au prins,au acționat la pont, chiar colegul lui la turnat.

  4. vadimT Răspunde

    Putin e de vina, bata-i norocul pe rusi!
    sa fie avansat si trimis in pensie cu ceva special, ca prietenii stiu de ce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.