Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO. Blocaje pe Botizului. Se lucrează intens la sensul ce va face legătura cu noul pod

Blocaje pe drumul Botizului din municipiul. Se lucrează intens la sensul giratoriu de la ștrand, ce va face legătura cu noul pod.

Circulația pe drumul Botizului, lângă intrarea de la ștrand, se oprește de fiecare dată când camioanele descarcă materiale. Traficul este infernal, iar unii șoferi claxonează de mama focului.

Noul sens giratoriu se construiește la intrarea spre vechiul ștrand și va face legătura cu noul pod peste râul Someș.

9 comentarii

  1. Putin Răspunde

    NIȘTE TÂMPIȚI!!!!

  2. Varu Răspunde

    Acești șoferi ar trebui să știe că mai au alte trei variante că să evite lucrările,pasarela de la pescăruș, varianta de ocolire și botiz pădurea noroieni.dupa mine ar trebui închisă zona, să circule doar riveranii și cei care fac comerț în zonă.

  3. Satmarean1 Răspunde

    @Varu. Corect

    • Kuka Răspunde

      Camioanele și vehiculele cu greutate maximă autorizată de peste 3,5 tone, nu au voie să treacă pe pasarela de pe strada Fabricii!

  4. H&R Răspunde

    @Varu idee buna. Dar daca deschideau trecerea peste calea ferata catre Gradina Romei/Kossuth kert, era genial. Dar asta este, atat s-a putut.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Aia s-a incercat si pe vremea lui Coica ca la ce trafic avem in gara este o megaprostie inchiderea strazii acolo pentru circulatie. Dar CFR nu vrea nici sa discute pe speta asta. Acelasi CFR care azi s-a oprit intre Apa si Mediesu Aurit in camp si a zis la oameni ca locomotiva e defecta si sa se descurce fiecare cum poate ca reparatia tine minim 4 ore! La care oamenii au coborat si au plecat. Dar supriza dupa un timp (mult mai scurt de 4 ore) s-a reparat locomotiva si trenul a plecat dar fara calatori!!!! Am asa o idee cam ce s-ar intampla daca careva ar face asta prin vest. Ca la Japonia nici nu ma gandesc unde pentru 5 minute intarziere pe an si la toate trenurile se demisioneaza!!! Nu o sa fie bine cat timp se accepta asemenea derapaje grosolane. Dar sunt sigur ca nimeni nu va fi tras la raspundere! Cu CFR de la noi nu ai cu cine discuta, nu sunt parteneri in mai nimic. Stat in stat.

      • H&R Răspunde

        Daca ar avea japonezii si chinezii locomotive diesel ar fi bucurosi. 🤣🤣🤣

        • 🤔🤔🤔 Răspunde

          Da măi dar cum să-ți expediezi proprii tăi pasageri care au plătit un bilet, îi lași în plin câmp în boala Domnului și să pleci fără ei mai departe? Într-o țară normală căile ferate imediat rezolvă niște autobuze care duc oamenii la destinație. În cazul de față nu mă aștept nici măcar la ceva scuze din partea lor. Dar au capul plin de pretenții și de aere. Sub orice critică!🤮

  5. ailinssss Răspunde

    O căutare deschisă a partenerilor sexuali în orașul tău și în funcție de interese, totul este anonim și gratuit deocamdată. Lucru foarte tare, folosește —-> shrinke.me/kisa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.