Ultima actualizare: ieri, 21:24
Locale

FOTO. “Drumul lui Iuliu Maniu”, la Satu Mare. Liberalii au depus jerbe şi au cântat cântece patriotice

Organizația Seniorilor Liberali Bihor, în frunte cu președintele Grigore Morar și Societatea cultural-patriotică, ”Avram Iancu”, filiala Bihor, condusă de generalul de brigadă în retragere, Grigore Bartoș, s-a derulează o acțiune itinerantă, intitulată generic, ,,Drumul lui Iuliu Maniu”. Pe traseul acestui drum, se află locurile legate de viața și activitatea marelui om politic român: Casa Memorială ,,Iuliu Maniu” de la Bădăcin, Monumentul de la Ip, Casa Memorială ,,Gheorghe Pop de Băsești” din Băsești, Casa Memorială și biserica lui ,,Vasile Lucaciu” din Șișești, Monumentul ,,Ostașului Român” din Satu Mare și bustul lui ,,Avram Iancu” din Carei.

La Monumentul ,,Ostașului Român” din Satu Mare, delegația bihoreană a fost întâmpinată de liberalii sătmăreni în frunte cu deputatul Adrian Cozma, secretarul de stat, Cristian Valer Beșeni, președintele O.S.V. Satu Mare, Alexandru Horvat, președintele O.F.L. Alina Ristea, secretarul general al BPM Satu Mare Victor Ioan Cernea, primarul Zenoviu Bontea.

Alături de echipa liberală, s-a aflat și colonelul Nicolae Codreanu, președintele Asociației Veteranilor de Război Satu Mare.

Corul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Satu Mare, președinte Lucian Marișca, dirijor, Renata Inovan și coordonator, Ana Cucu, au interpretat câteva cântece patriotice, iar cei prezenți au depus jerbe de flori. A fost un moment de o puternică încărcătură patriotică, cu o adâncă rezonanță în sufletele tuturora.

9 comentarii

 1. c-block Răspunde

  “Momentul artistic” în care fosta peremistă sau fosta țărănistă se dau în spectacol. Nu v-a ajuns până acum??? Săracul Maniu. Și casa părintească în ce hal fără de hal a ajuns!

 2. Feri Poker Răspunde

  Văd doar moace de pd-iștibăsiști,metamorfozați în pnl-iști…Ce ți-e și cu kktul ăsta de politică,când e vorba de ciolan !Piticul utc-ist-primar,are pensie speciala de colonel,salariu de primar,apoi in curând și pensie specială de primar.Vedeți ce înseamnă să fii șmeker ?

 3. Calin Răspunde

  Iuliu Maniu, care toată viața lui a luptat politic împotriva PNL-ului și a camarilei liberale sa ajungă astăzi sa fie sărbătorit de foștii PD-isti vopsiti in PNL-isti.
  Unde esti tu oare Caragiale?

  • c-block Răspunde

   Și de o adunare din ăsta amorfă.

  • @Calin Răspunde

   Ce așteptări ai de la unu cu bac luat in cadou la forestier si faculta la fără frecvență?
   A avut scutire medicală la istorie

 4. Floury Răspunde

  De “ilestău” e vorba?

 5. S Răspunde

  Imaginea in sine este o raritate, un grup de bipezi cu IQ insumat de 50 .

 6. Vermurel Răspunde

  Anomaliile dracului !!stiti voi despre Maniu și alte valori !!???
  Cum dracu vă asociați voi cu valorile liberalismului adevărat !!
  Tarabagiilor și nenorociților !!

 7. Pap Remus Răspunde

  Niște dobitoci șovini, plătiți din banii publici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.