Ultima actualizare: ieri, 21:26

Locale

FOTO. Mașina Primăriei Socond, implicată într-un accident. Fabulații pe Facebook

Mașina Primăriei Socond a fost implicată într-un accident rutier, produs vineri după-masa, în localitatea Beltiug. Autoturismul primăriei, condus de consilierul primarului din Socond, a fost lovit de o autoutilitară.

Primarul comunei Socond, Nicolae Cornea, a declarat, pentru PortalSM, că se afla pe scaunul din dreapta, iar mașina era condusă de consilierul său. La un moment dat, când au vrut să vireze la stânga au fost loviți de o autoutilitară condusă de un tânăr ce posedă permis de conducere de doar un an.

Primarul Cornea a mai spus că în urma impactului, portiera șoferului a rămas blocată.

La fața locului a fost chemată poliția, iar tânărul șofer al autoutilitarei și-a recunoscut vina.

Imaginile cu mașina primarului au ajuns pe Facebook, alături de tot felul de speculații.

Ce spune Poliția:

,,La data de 19 mai, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Beltiug.

Din verificările efectuate la fața locului, poliţiştii au constatat faptul că un conducător auto, de 34 de ani, din județul Satu Mare, în timp ce efectua manevra de depășire, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 43 de ani, care efectua un viraj la stânga cu intenția de a întra de pe DN19, pe strada Morii din localitatea Beltiug.

În urma impactului a rezultat avarierea celor două autoturisme. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.

În cauză s-a luat măsura suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, conducătorului de 34 de ani”.

10 comentarii

  1. Tata Mishu Răspunde

    Da oare acvidentu pseudojuristei primariei din Carei, (absilventa de srl particular, ca nici Sprithu Haret n-o acceptat-o) cum de so musamalizat? Si aia era in in interes de serviciu la ora aia? Pe teren?

  2. bigbrother Răspunde

    Acum ar trebui doar văzut ce scrie pe foaia de parcurs a mașinii, verificat și ce scrie pe delegație (mai mult ca sigur nici nu avea așa ceva). În afară de asta atât aș mai zice că nu iese fum unde nu este foc. Că cei care comentează știu mai bine ce și cum. Și poate dacă a-ți face jurnalism și nu fițuică scrisă la comandă poate a-ți afla și pe aia că ce căuta la ora aia mașina instituției primăriei în afara localității. Că numai motivul nu se află din articol și nu credeți că ar fi fost cazul???? Că din ce prezentați în articol vedeți că faceți partizanat , transmiteți informații trunchiate și numai nu informați cititorii. Că dacă ați fi vrut să informați oamenii corect ați fi luat date din ambele părți. Dar nu vreau eu să vă învăț eu meserie că se pare că tot degeba este. Nu-i bai la anul vor fi alegeri.

    • Kuka Răspunde

      @bigbrother: consilierul este la cheremul șefului său, adică al primarului!
      Dar în calitate de conducător auto este vinovat și consilierul primăriei, nu doar cel de 34 de ani care efectua depășirea! La schimbarea direcției de deplasare ești obligat să te asiguri, dar el clar n-a făcut-o!
      Polițiștii nu i-au reținut absolut nicio culpă șoferului primarului, asta ridică semne de întrebare!!!

      • bigbrother Răspunde

        @Kuka. Nu ridică asta nici un semn! Asta este normalitatea autohtonă. Și ne mai mirăm că țara arată cum arată?????
        În rest la cei care se revoltă pe marginea acestui eveniment atâta pot să le transmit că primarul, parlamentarul, consilierul sau în general alesul din rândurile noastre este din același aluat și se alege dintre noi. Până se acceptă astfel de mizerii nu o să ne fie mai bine. Tot așa mă revoltă și afirmațiile de genul că a furat puțin ori a furat pentru el. Asta este mizeria noastră în care ne complacem și toți sunt de vină pentru asta. Și totul începe de la actul constatator al agentului și până la sentința finală strâmbă dar perfect legală a judecătorului. Ne furăm căciula singuri.

  3. Marius Groza Răspunde

    Primarul minte. A fost lanun chef un Beltiug cu comisarul șef Soinel Lungu

  4. Antal Răspunde

    Primarul era mort de beat. La ce sedinta se bea alcool?

  5. Mircea Răspunde

    Încă un an. Socondul va revenii la PSD. Bețivul de primar e gata!

  6. Chiș Ben Răspunde

    Polițiștii au greșit!
    Șoferul care a efectuat virajul la stânga are obligația de a se asigura că poate efectua manevra în condiți de siguranță!
    Deci este culpă comună, și șoferului primăriei trebuie să i se suspende dreptul de a conduce autovehicule pentru 60 de zile!
    Polițiști habarniști!
    Eu aș contesta măsură suspendării și aș solicita reducerea amenzii contravenționale 😜

    • Kuka Răspunde

      Constatarea s-a făcut, mai mult ca sigur, de către poliția orașului Ardud, care are competență teritorială, deci sigur s-a ținut cont de faptul că domnul consilier este sus-ținut politic 😉 ai înțeles?
      În locul șoferului care a depășit, și eu aș contesta în instanță ambele măsuri, și amenda dar și suspendarea de 90 de zile!

  7. xpert86 Răspunde

    Politistii dupa accident au baut la o crama in Beltiug si acolo sa decis mușamalizarea abaterii consilierului primarului!! Ar trebui ca 2,15 si DGA da faca verificări si politistii implicați sa fie trasi la raspundere penala pentru fapte de coruptie pentru ca nu au aplicat masurile legale fata consilierul primarului Cornea care a a efectuat depășirea ilegala si el peste linia continua!!!!🤮🤮🤮🤬🤬🤬🤬

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.