Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

,,Leadership pentru administrațiile locale”. Bianca Murgu, TNL Satu Mare: Avem viziune, avem idei

Sub denumirea de “Leadership pentru administrațiile locale din România”, weekendul acesta a avut loc, în municipiul Oradea, ediția cu numărul 23 a Academiei Europene pentru tineri lideri politici. Din partea TNL România a fost prezentă o delegație de 10 tineri lideri politici din cadrul organizațiilor: TNL Satu Mare, TNL Oradea, TNL Alba, TNL Bacău, TNL Iași, TNL Ilfov, TNL București.

Județul nostru a fost reprezentat de către Bianca Murgu, președintele organizației Satu Mare, o tânără profund implicată în problematica atât de complexă a tineretului, a implicării lor politice în viața comunităților lor, care militează pentru o mai bună reprezentativitate a tinerei generații in viata politică, în mecanismele decizionale ale administrației publice locale

,,Împreună cu alți colegi din organizațiile tinere ale celorlalte formațiuni politice, am participat timp de 3 zile la dezbateri pe următoarele teme: Dezvoltare locală în fața unor provocări multiple; Smart cities: investiții sustenabile, investiții necesare; Resurse publice pentru investiții locale – fonduri și priorități; Orașe pentru oameni; Decizii în folosul comunității: strategii de dezvoltare urbană.

Un lucru este cert. Avem idei, avem viziune, avem suficientă experiență și curaj ca să le punem în practică, suntem implicați și știm ce trebuie să facem, cum să ne descurcăm că să ne ajutăm comunitățile. Iar maniera în care societatea se comportă cu tinerii săi este foarte importantă pentru prezent și viitor”, a declarat Bianca Murgu, președinte TNL Satu Mare.

3 comentarii

  1. Dragnea Răspunde

    TNL are viziune!
    Only fans

    • George Răspunde

      :))))))))…..cozma are viziunea combinațiilor de tot felul,de neamuri și prieteni in funcții publice….

  2. andi Răspunde

    Pacat ca nu a fost prezent dl. deputat Cosma ca sa ii invete pe tineri lucruri care ii pot ajuta mult in cariera politica: cum sa faci trafic de tigari…..cum sa fi promovat de mafioti…cum sa fi supozitor….s.a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.