Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

Sentință după șase ani. A provocat un accident mortal, iar acum a primit închisoare cu suspendare

Un bărbat din județul Satu Mare a fost condamnat la închisoare cu suspendare după 6 ani de la accidentul mortal pe care l-a provocat.

Potrivit informațiilor PortalSM, accidentul a avut loc în data de 18.05.2017, atunci când bărbatul a intrat cu mașina într-o căruță. În urma accidentului a rezultat decesul căruțașului.

Șoferul mașinii a declarat că a început să frâneze ușor, în mod constant, de la aproximativ 100 metri față de căruță. La un moment dat a acționat mai puternic frâna de serviciu şi a simţit faptul că, remorca pe care o tracta a lovit autoutilitara şi l-a împins, acela fiind motivul în care s-a produs accidentul.

De asemenea, acesta a explicat că în momentul în care a intenționat să efectueze manevra de depășire, circula cu o viteză de aproximativ 60 km/h, în afara localităţii.

Acum, după șase ani de la accident, bărbatul a fost condamnat la un 1 an și 10 luni de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, precum și la plata sumei de 19.852,13 lei, cu titlu de despăgubire.

Foto cu scop ilustrativ

2 comentarii

  1. John Doe Răspunde

    Asta este valoarea unui om in Romania. 4000euro si inchisoare cu suspendare. Halal justitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.