Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Trupa Holograf va concerta în premieră la Ardud! Sătmărenii, invitați la spectacol

Una dintre cele mai îndrăgite trupe pop-rock din România, cu peste 40 de ani de activitate în domeniu și zeci de hituri, trupa Holograf, va concerta în premieră la Ardud.

,,În organizarea casei de cultură, a Primăriei și a Consiliului Local Ardud, concertul Holograf va trezi nostalgii pentru participanții de toate vârstele care se regăsesc în versuri ale hiturilor care ne-au însoțit de-a lungul anilor. Înființată la București în 1977, de muzicianul Mihai Pocorschi, Holograf va susține un spectacol-eveniment intitulat “Vine o zi…”, la Casa de Cultură “Dr. Augustin Mircea” din Ardud, sâmbătă, 6 mai, cu începere de la ora 20.00. Vă așteptăm pentru ca împreună să simțim cum bate inima Holograf!”, spun organizatorii.

Prețul unui bilet este 75 de lei. Detalii, rezervări și bilete disponibile la Primăria Ardud sau la numărul de telefon 0774.576.252!

3 comentarii

  1. ... Răspunde

    Clap your hand.

  2. Marius Groza Răspunde

    Ovidiu Duma s-a pesedizat. Apropierea de Govor il afectează la cap. Cum sa ceri 75 de lei pe un bilet la Holograf, cand peste doua saptamani canta pe gratis la Satu Mare.

    • c-block Răspunde

      Așa cum zici, vrea să scoată biztoș bani și din piatră seacă! Dar de pesedizat sigur nu s-a pesedizat că acolo dacă #pesede se bagă în afacere fii sigur nu se plătește. Cel puțin nu spectatorii. Că au grijă, trebuie păstrat aspectul ăla că partidul ne-a livrat circ gratis. Că până la urmă toți plătim chiar mai mult decât era normal aia e altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.