Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

VIDEO. Noi imagini cu podul peste Someș. Stadiul lucrărilor în luna mai 2023

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a postat, pe pagina sa de Facebook, noi imagini de pe șantierul noului pod peste râul Someș.

În imaginile postate de edilul-șef al municipiului Satu Mare se poate vedea care este stadiul lucrărilor în luna mai 2023 la noul pod peste râul Someș, amplasament strada Ștrandului.

video: ULMA Construction

17 comentarii

  1. Putin Răspunde

    PODUL PROȘTILOR!!!!

    • Cozma Răspunde

      Adisor tu esti?

    • vadimT Răspunde

      da , va fi si podul tau. Habar na-i cum se face un pod. Cu doua clase ca trenul, nici na-i de unde stii. Altii invata 6 ani la facultate pt asta, tu stii din nastere. Poate mergi la romanii au talent

      • @vadimT Răspunde

        Spune asta unul care scrie “na-i” în loc de “n-ai”? Și te mai și repeți ca să fie sigur!!! Tu la care piață de vechituri ți-ai cumpărat diploma de absolvire de clasa a VIII-a? Poate mergi tu la românii nu au talent. Șiretul ți-l legi singur sau îți trebuie și la asta ajutor? Numai întreb. Că nici tu nu ai habar cum se face un pod, asta e foarte clar pentru mine.

  2. desmaplan Răspunde

    eu ca om de rand…nu prea vad progrese..cativa muncitori aici incolo…

    • 💩💩💩 Răspunde

      Sunt destule!
      Se lucrează la înălțarea pilonilor de susținere, ceea ce necesită timpi tehnologici mari! Un segment durează aproximativ o lună cu armarea, cofratul, turnatul și maturarea betonului!
      Se lucrează la suprabetonarea podilui pe porțiuni, iarăși aceeași timpi tehnologici de mai sus!
      Lucrurile bune se fac în timp mai lung!

  3. flo Răspunde

    Aici se finiseaza inginerii constructori, frumoasa lucrare. Felicitari !

    • constructor Răspunde

      Cum sunt platiti mai lucreaza si ei ceva. Inca nu ai fost pe un santier in tara asta? Ca unul lucreaza si restul se sprijina de lopata?

  4. 💩👍😂 Răspunde

    Bă da este gata anul asta, asa-i? Pana acum totul era in grafic…Acu lucrari complexe cu “timpi tehnologici de finalizare mari”… asa o fi la toate podurile sau doar unde lucreaza Tarr “maestrul pavajului gri”?Poate a fost Gaborel prea optimist…

    • constructor Răspunde

      Aici lucreaza Strabag si nu Tarr. Ar vrea ei dar Tarr eventual livreaza betoane dar executant este altul. Dar baiul nu va fi la terminare ci in timp la exploatare. Nu vreau sa cobesc dar podul ca atare nu stiu cum va fi intretinut, adica mentenanta podului pentru ca daca acele cabluri nu sunt tot timpul rasverificate va fi problema. Noi ca primarie suntem complet depasiti la acest aspect. De aceea nu trebuia aceasta solutie. Culmea e ca s-a zis ca e teren instabil si de aia se face pod hobanat. Dar atunci la centura de ce s-a putut face un pod clasic? Si va zic ca daca e de spus ca un teren e asa mai instabil cel din amonte care deja este gata demult poate-poate dar asta in nici un caz. Dar s-a umflat pretul podului cam cu 30%. Probabil asta si a fost smecheria. Atentie, cei care sunt doritori sa ma contrazica doar atat ca sunt chiar de specialitate.

  5. MUE Răspunde

    Podul va fi terminat in anul 202sifututimortiimatii.

    • bigbrother Răspunde

      +-.😨😱😵 Că dacă nu atunci nu și gata șlusspas. De parcă depinde de tine sau de mine. Dar anul ăsta 100% nu va fi gata.

  6. Primarul panglicar Răspunde

    Ce legatura are primarul cu acest pod? Sunt fonduri europene aduse prin programul de infrastructura. La fel ca soseaua de centura.

    Primarul ar trebui sa se ocupe cu proiecte locale, iar aici lucrurile merg prost. Ani de zile s-au chinuit sa paveze piata 25 Octombrie. Ca sa nu mai vorbim de multiplele strazi neingrijite, taxe locale nefunctionale, primaria nedigitalizata si atatea altele.

    • Marius Groza Răspunde

      Este proiect finanțat de Primăria Satu Mare

      • brekingnius Răspunde

        Care?????? Ăsta??? Asta de unde ai scos-o? Dacă nu ai habar de ce comentezi? Primăria nu are nici o treabă cu finanțarea este identică situația cu centura de ocolire.

  7. Adi Răspunde

    Mai mult va încurca vor fugi din blocajul M17 și vor sta blocați Botizului dimineața spre centru merg 90 la suta 🤣😍😍

  8. Vasile Răspunde

    Amu io ma intreb cand opostat Gabor ,cred ca dupa barat palina cativa deti.😃

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.